ירידה במשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל.
    אנונימי
    19/12/2011

שלום, אני בת 16 וחצי ואני מעוניינת בירידה במשקל. אני לא שמנה כל כך אבל יש לי עודף משקל שברצוני להוריד. הגובה שלי הוא 1.68 והמשקל שלי 74 .
    כשהייתי בערך בגיל 15 הצלחתי להוריד בערך מ79 קילו ל72 אבל התווספו לי כמה קילו עם הזמן . החלטתי לעשות דיאטה שוב , והתפריט שלי הוא :
    בבוקר אני לא אוכלת אלה רק בבית הספר(ב10) - פרי או שניים (תפוח וכו').
    בצהריים כשאני חוזרת אני אוכלת מנת בשר- לרוב בשר לא כל כך שמן כמו חזה עוף ,עוף וכו' + סלט .
    במהלך היום אני שותה קפה ותה - אני שותה יחסית הרבה מהם ולכן אני משתדלת להפחית בכמות הסוכר לכ-2 כפיות ביום .(לפעמים אני משתמשת גם בסוכרלייט).
    בערב אני אוכלת רק סלט עם גבינה לבנה או קוטג' 5% לא יותר .
    כפי שאתם רואים אני לא אוכלת לחם עכשיו למרות שזה היה חלק גדול מהתפריט שלי אבל שמתי לב שלחם גורם לי רק להשמנה ומעט לי את תהליך העיכול . האם זה אפשרי לרדל במשקל בתפריט כזה אפילו ללא כל כך הרבה פעילות גופנית בחורף ? אם כן אז בערך בכמה זמן? תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל.

הוספת תגובה

• ירידה במשקל. - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    20/12/2011

הייי
    התפריט שלך נשמע לי עם מעט קלוריות . בדיאטות עם מעט קלוריות אנחנו מפרים את האיזון של חילוף החומרים ולאחר מכן כאשר תרצי להוסיף אוכל תעלי במשקל במהירות ויהייה לך יותר קשה לרדת במשקל לאחר מכן !
    אין לך מה לחשוש מלחם כאשר אוכלים ממנו בכמות סבירה הוא אי ו משמין ,הכל עיניין של כמויות.

אני ממליצה לך לאכול סנדביץ בבוקר במקום הפירות

ואת הפירות לאכול כארוחות ביניים ניתן גם לאכול יוגורט כארוחת ביניים .

ובערב כן להוסיף פרוסת לחם אחת לפחות וביצה או טונה למשל .
    אבל אם את באמת רוצה לעשות דיאטה בריאה ומאוזנת אני ממליצה לך לקבל יעוץ אצל דיאטנית קלינית בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל. - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    20/12/2011

בנוסף את בגיל ההתבגרות ,דיאטות לא מאוזנות עלולות לפגוע באיזון הההורמונלי שלך
    שימי לב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו