טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 23 גובהי 1.66 והמשקל תמיד נע בין 58-60 הפסקתי לעשן לפני חודש ולא עליתי במשקל אלא אפילו הורדתי כמה גרמים... לצערי גם הראש שלי תמיד עסוק במה לאכול, אני דואגת לאכול מסודר, ומרגישה אחרי שעה רעבה ומתחילה להרגיש תסכול, אני בבוקר אוכלת קערת קינמונים עם חלב 1% "ארוחת 10" לחמניית לחם קל עם חביתה, צהריים אורז או פסטה עם עוף או שניצל, אחרי שעתיים חתיף דגנים (100) קלוריות, תפוז או אגס, בערב סלט ירקות עם 2-3 פרכיות אורז וגבינה לבנה 5% בערך 2-3 כפיות... מסיימת או בקערת דגנים או בגלידה לייט46) קלוריות, לציין שאני עושה הליכה של 45 דקות- 5 פעמים בשבוע, אני מרגישה שדיי נתקעתי עם המשקל, האם עלי לשנות את התפריט?? אני בסך הכל רוצה להוריד עוד 5 קילו וזהו!! האם יש משהו שאני יכולה לאכול כדי שאני אוכל להרגיש הרגשת שובע לאורך זמן?!מה עלי לעשות כדי להעיף את תחושת התסכול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במהלך השבוע 27/1-30/1 אני לא זוכרת את היום המדוייק בערוץ 22 בשעות הערב יש 3 סיפורים קצרים על אנשים עם חויות שונות, אחד מהם הוא תורם ידוע ביד שרה שסיפר כי יש לו מרשם לתבשיל כלשהו שאתה צריך לאכול ממנו 5 כפיות לפני ארוחה ואתה מרגיש תחושת שובע כל היום!!! כך הוא סיפר שהוא רזה, והוא היה ממש שמן!! מישהו אולי ראה את התוכנית ויודע איך אני יכולה לברר עליו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל את לא צריכה לרדת במשקל עוד חמישה קילו. בכדי לשפר את הירידה במשקל את צריכה לחשב את צריכת הקלוריות היומית שלך לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 . להמשיך לעשות ספורט כפי שאת עושה ולשתות הרבה 20 כוסות ליום. לעיתים כשיש תחושה של רעב אם שותים זה עובר לכן כאת רעבה קודם תשתי אם זה סיפק אותך טוב ולא תאכלי. רצוי להשתמש יותר בפחמימות מורכבות כמו אורז פסטה מאשר פחמימות פשותות כמו פירות ומתוקים. בהצלחה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד