השמנה פתאומית מרזון קיצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה פתאומית מרזון קיצוני
    דנית
    29/12/2011

שלום רב
    אני בת 27
    כל חיי הייתי רזה בצורה מאוד קיצונית כולם חשבו שאני אנורקסית אבל לא הייתי בחיים עם בעיות אכילה, דווקא הייתי אוכלת טוב ויפה.
    עד גיל 25 שקלתי 41 קילו על מטר שישים, כיום פתאום בבת אחת הגעתי למשקל 50 קילו!!!
    בשבילי זה המון, אני יודעת שזה על גדר הנורמה, ושהמשקל הקודם היה לא הגיוני, אין לי בעיה עם 50 קילו אבל נראה לי מוזר שבכמה חודשים עליתי 9 קילו!!
    אני דווקא אוהבת ללכת ברגל הולכת הרבה, לא אוכלת שטויות, אני מפחדת שמהלחץ אני יפחד להשמין ואפסיק לאכול .
    ממה זה יכול לקרות?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השמנה פתאומית מרזון קיצוני - תגובה

אהרון רזון
    29/12/2011

הגוף שלך ידע לתקן את עצמו על ידי איזון הורמונלי (בהנחה שלא חל שינוי בתזונה ופעילות גופנית), ועכשיו את בטווח משקל תקין, קרוב לגבול התחתון.
    המשיכי לאכול בריא, ובעיקר שימי לב למתוקים ומאפים. שתי רק מים או סודה.
    גם אם תוסיפי 2-3 ק"ג זה לא סוף העולם, ואולי זה רצוי. אם גם את זה את לא רוצה, הרחיבי והעצימי את הפעילות הגופנית (הוסיפי קטעי ריצה) , אבל הזהרי מדיאטה דלה מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו