מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    שוש
    04/02/2012

שלום לכולם
    אני בת 52 כל חיי הייתי רזה, פני זמן מה עברתי כ.רחם, והתחלתי להשמין.

המעגל הזה הוביל אותי לעליה ולאכילה ללא מחשבה, אני ממש לא מבינה מה עובר עלי.

היום אני 20 קילו מעל משקלי, אני מאוד מיואשת אך לא מצליחה לצאת מהמעגל הזה, כל יום אני מחליטה להתחיל, מתחילה אך כשאין תוצאות מהירות, אני מתיאשת.

היום החלטתי להעזר באחד האתרים, וזהו האתר שעלה.

אני ממש נואשת וזקוקה לתמיכה, אני מאמינה שאם תהיה לי תמיכה אוכל לצאת מהמעגל המיאש הזה.

מקווה שהגעתי למקום הנכון.

ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    04/02/2012

הייי שוש

קודם כל הגעת למקום הנכון (-:
    באמת לאחר כריתת רחם ישנם שינויים הורמונלים שיכולים לגרום לעלייה במשקל ,אך יחד עם זאת ניתן לרדת במשקל וגם לשמור עליו .

יש לך 20 קג להוריד אני בטוחה שזה אפשרי אבל כדיי שתעשי את זה בדרך הנכונה ותוכלי לאחר מכן לשמור על המשקל שתשיגי אני ממליצה לך בחום לפנות ליעוץ אצל דיאטנית קלינית בכל מסגרת שתבחרי כדיי לקבל הכוונה נכונה ותמיכה מכיוון שזהו תהליך לא קל .

שהייה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שוש
    04/02/2012

הייתי גם אצל דיטנית בקופת חולים, גם בקבוצת תמיכה
    לא כל כך עזר.
    שוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תיעצי לי תפריט התחלתי

שוש
    04/02/2012

אני מאוד אוהבת ירקות ופירות.
    שוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוש

מישהו
    04/02/2012

אם את לא עוסקת בספורט, אני מציע לך להתחיל לעסוק בפעילות גופנית. כי בגילאים הללו צריך לעבוד כדי שיהיה לנו גוף חטוב ויפה. הרזייה סתם בגיליאים הללו תוריד לך יותר את מסת השריר ופחות את השומן. פעילות גופנית מתאימה (אימוני כוח) תגרום לכך שהירידה תהיה יותר בשומן ופחות בשרירים. אימונים אירובים יעזרו בשריפת קלוריות וחיזוק סיבולת לב ריאה. ואימוני גמישות יעזרו לך לשמור על טוות התנועה.

רק שילוב של פעילות גופנית עם תזונה, עובד בדברים הללו, ובגילאים הללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי כרגע אני לא יכולה

שוש
    04/02/2012

יש לי בעיה בברך מנפילה, וכל מאמץ עלול לגרום נזק.

נראה לי שארשם לשומרי משקל.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו