לא מצליחה להוריד בטן לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד בטן לאחר לידה
    מאיה
    06/02/2012

שלום,

אני כבר שנה אחר לידה וחזרתי לגוף שלי יחסית אך לא משנה כמה כפיפות בטן אני עושה, או פעילות אירובית ( מתאמנת כפעמיים-ארבע פעמים בשבוע)בהתאם לזמן שיש לי, ואני מפקחת על האוכל שלי אבל לא מצליחה לרדת באזור הבטן התחתונה, מה אפשר לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד בטן לאחר לידה - תגובה

אהרון רזון
    07/02/2012

הריון מביא אתו (לא אצל כולן) שינויים אנטומיים באיזור הבטן, כולל תוספת שומן מעבר ליחס
    הרגיל. נפוץ המראה של נשים רזות עם בטן בולטת אחרי מספר לידות, אבל ישנן גם כאלה
    שאצלן כמעט לא מורגש. ראי את אנסטסיה מיכאלי, אם לשמונה. מלבד גנטיקה, ה"סוד" שלה היא פעילות גופנית אינטנסיבית ומגוונת מעבר לתזונה נכונה.
    אם את בטוחה שהתזונה שלך בריאה ולא עודפת, יש להרחיב ולהעצים את הפעילות הגופנית
    עד כמה שאת יכולה והשיפור לא יאחר לבוא.
    כפיפות בטן היא פעילות טובה, מחזקת את השרירים באזור, אך לא ממיסה שומן. להורדת אחוז השומן, כולל בבטן, דרושה פעילות אירובית, רצוי לפחות שעה כל יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו