טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בתהליך של ירידה במשקל. כבר ירדתי 12 קילו, ויש לי עוד לרדת קצת. העניין הוא שנתקעתי במשקל, ואני לא יודעת מה לעשות בקשר כמה דברים... התפריט הוא אותו תפריט, ושומרת על התעמלות, ואני יכולה להגיד בוודאות שאין לי התקפי בולמוס. אבל העניין הוא שאני רוב הזמן עייפה, קשה לי לקום בבוקר, ויש לי המון נשירת שיער. זה קשור למזון? יש מצב שאני צריכה לקחת תוספי מזון? אם אני יכולה להתייעץ בעניין הזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את לא מוסרת גיל, גובה, משקל, לכן אינני יודע אם את כבר במשקל המתאים לגוף שלך. אם כן, זאת יכולה להיות הסיבה להפסקת ההרזיה. סיבה אחרת יכולה להיות ירידה בקצב מהיר מדי (גם את הנתון הזה אינך מוסרת). הנשירה והעייפות, קרוב לוודאי שקשורות לדיאטה, אם התסמינים חדשים. בכל מקרה צריך לעשות בדיקת דם מקיפה הכוללת בין היתר תפקוד בלוטת התריס, ברזל, אבץ, נחושת, מגנזיום, B12, B6, D, חומצה פולית. במקרה של חסרים יש להתאים את התזונה איכותית וכמותית, ורק במצב קיצוני להעזר בתוספי המזון הרלוונטיים. חשוב לדעת שתוספים אינם תחליף לתזונה נכונה ומותאמת אישית. פעילות גופנית מתונה לצד שיפור בתזונה, אמורה להשפיע לטובה על העייפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רופא משפחה באמת נותן הפניה לבדיקות דם ואפשר אח"כ לחזור אליו לפענוח התוצאות, בבדיקות לרוב רואים אם יש חוסרים ואז אפשר להתייעץ עם נטורופת שכבר ימליץ על תזונה נכונה ותוספי תזונה אם צריך, אני התיעצתי עם נטורופתית של סולגאר בצ'ט דרך האתר שלהם וטוב שכך כי הברזל אצלי היה מאוד נמוך והיא המליצה על תזונה ובינתיים לתקופה קצרה לקחת גם ברזל
פשוט החלטתי שאני משנה כיוון בחיים שלי, וזה כולל האוכל! מדי פעם אני עושה התעמלות, אבל פשוט התחלתי לצמצם מאכלים, ויש מאכלים שאני כבר לא אוכלת בכלל. (והכוונה לג'אנק פוד)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד