טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, היום התחלתי דיאטה בעקבות ספר שקראתי ומפורסמים שם התפריטים לכל שבוע . אבל לא מתייחסים שם לאנשים שמתאמנים. אני רוצה אחר הצהריים ללכת להתאמן אירובי או כוח , ונראה לי שאני חייב להוסיף לי לתפריט קצת יותר אוכל. האם אני צודק?וגם מה וכמה אוכל עליך להוסיף לתפריט? אני בן 29 גובה 1:68שוקל 66 קילו וזה התפריט שהיה רשום בספר: בוקר :2פרוסות לחם קל+2כפות קוטג' 3% + ירק ביניים: 2 פרוסות לחם קל + כף קוטג' 3% + ירק צהריים: מנת עוף+ירקות מבושלים+סלט גדול+כפית שמן ארבע: פרי ערב: 2 פרוסות לחם קל + קוטג' 3% +ביצה+סלט ירקות+כפית שמן לילה: פרי
אז איזה עוד אוכל עלי להוסיף לפני האימון?או במהלך היום ?
תודה רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם המטרה הרזיה, נראה לי שהתפריט מתאים. אם הפעילות מתבצעת שעתיים-שלוש אחרי אחת מהארוחות העיקריות מספיק לאכול בננה כ 15 דקות לפני האימון, וכמה תמרים דקות ספורות אחריו. הארוחה הבאה (רצוי עיקרית) תכיל פחמימות וחלבון ביחס 3:1 לטובת הפחמימות תוך שעה עד שעה וחצי מתום האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד