כיצד מתחילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד מתחילים?
    פייה
    27/02/2012

שלום רב,

אני בת 24, הגובה שלי הוא 1.52 ומשקלי הנוכחי הוא 53 ק"ג
    בשנתיים האחרונות העליתי כ-8 ק"ג ואני מרגישה נורא.

בעבר התזונה שלי התבססה בעיקר על ירקות, עוף וטונה ולכן שקלתי כ45 ק"ג אבל לפעמים גם הייתי יורדת ל43 ק"ג שהיה נראה מאוד לא טוב...

השאלה שלי, איך מוצאים את האיזון? איך מגיעים למשקל האידיאלי ושומרים עליו?

שאלה נוספת היא מה הוא המשקל האידיאלי לנתונים שלי? ואיזו דיאטה כדאי לי לעשות?

איך מתחילים?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד מתחילים?

הוספת תגובה

• כיצד מתחילים? - תגובה

אהרון רזון
    27/02/2012

המשקל האידאלי תלוי במבנה הגוף ובאחוז השומן. גם עכשיו את בטווח משקל תקין.
    בלי לראות אותך קשה לקבוע מהו המשקל האידאלי, אבל באופן כללי הייתי אומר 47.
    אני לא מציע לך להתחיל להתעסק בדיאטה זו או אחרת, כי אין לזה סוף. פעילות גופנית
    כחלק מסדר היום הקבוע, ככול שאת יכולה להרשות לעצמך (תעשי מאמץ שכן תוכלי), ותזונה נכונה ירזו אותך בדרך הבריאה והעמידה. עקרונות של תזונה בריאה:

המנעות ממתוקים, חטיפים, מזון מעובד ומתועש (דגני בוקר מעובדים, נקניק, נקניקיות, המבורגר,פסטרמה, אוכל מוכן כמו טבעול, מיונז ורטבים מוכנים וכו") מאכלים שמנים ומטוגנים, דברי מאפה, חמאה, מרגרינה, שמנת, גבינות קשות, משקאות מתוקים כולל מיץ טבעי (עדיף פרי שלם).
    התזונה צריכה להכיל הרבה ירקות מכל הסוגים ו2-3 פירות ביום, גבינות עד 5%, יוגורט טבעי, דג טרי, בשר עוף\בקר טרי רזה, ביצה כמעט כל יום. לחם, פסטה, אורז ודגנים טבעיים אחרים מלאים (במתינות) , קטניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו