טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תחילה אציין שאני רוצה להשיל ממש מעט במשקל. אני לא עושה ספורט והייתי רוצה לדעת אם הדיאטה שלי, ללא ספורט, תעזור לי להוריד במשקל:
בבוקר אני אוכלת בדר"כ חביתה ללא שמן ואיזה ירק בצד. בצהריים מעט אורז/ קוסקוס (כ-4 כפות) והרבה הרבה ירקות מבושלים (גזר, בצל, שעועית צהובה, אפונה, ברוקולי וכרובית).
בערב אני מגוונת עם כל מיני ארוחות קלות (גבינות דלות קלוריות ופרכיות וכדומה).
לנישנוש אני אוכלת פופקורן ללא טיפת שמן, ועם מעט מלח. הבעיה היא שאני מוצאת את עצמי אוכלת ממש הרבה פופקורן לאחר ששמעתי שזה בסדר כל עוד הוא לא הוכן בשמן.
האם התפריט שלי נכון? האם אצליח לרדת כך במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי חשוב שתצייני כמה את שוקלת וכמה את רוצה לרדת . התפריט נשמע לי לא מגוון - כן חשוב שבארוחות העיקריות יהייה חלבון ,פחמימה וירקות . למשל בבוקר יחד עם החביתה מומלץ להוסיף לחם . אפשר לשלב גם 1-2 מנות פריבארוחות הביניים אני ממליצה לך לפנות ליעוץ כדיי לקבל הנחיות יותר מדויקות כדיי שלא תגרמי נזק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים