טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי יש לי טיול שנתי בעוד שבוע ל4 ימים ו3 לילות אני לא יודעת מה לעשות כי בדרך כלל בטיולם שנתיים אני אוכלת המצון ממתקים ולוקחת מפה ומשם כי זה הדבר היחידי שיש לאכול לאחרונה ירדתי וצרתי אבל אני מפחדת להיתפתות ולאכול שם ממתקים גומיות חטיפים ולהשמין ולהעלות את הסנטימטרים שהורדתי בהקפי בבקשנ עזרו לי הביאו לי רעיונות יצירתיים ואפקטיביים למה לקחת לטיול משהו שאני יוכלת לאכול להנות ממנו וגם לא להשמין ושאני לא יתפתה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גמלי לי יש טיול השנה אבל רק ליומיים. הינה הצעות: קודם כל יש לזכור שהטיול הזה הוא הרבה הליכות!!! תקחי איתך כריכים ליום הראשון, את יכולה לקחת קופסת טונה במים לימים הבאים ומרקים של נמס בכוס. את יכולה לאכול פה ושם חטיפים אבל לא להגזים! כשלי היה טיול לקחתי סוכריות ומסטיקים ובתור חטיך לקחתי משו שמצאתי- חטיך כדורונים עד 100 קל'. האירזה כמובן קטנה אבל מספקת. תנסי למצוא חטיפים כמה שיותר בריאים- קחי כל מיני אנרג'י וכד'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אכן, את צודקת. כמות השטויות שלוקחים לטיול מדהימה. אני תמיד אומרת שלוקחים תיק קטן לבגדים ותיק ענק לכל הממתקים. יש לפניך שתי אפשרויות קיצוניות: האחת- לאכול מכל הבא ליד כי "בטיול אי אפשר לשמור", והאפשרות השנייה היא לא לנגוע בכלום. בין שתי האפשרויות האלו יש כמובן המון אופציות נוספות. המטרה בטיול היא - לא לעלות במשקל. אני מציעה לך גם לנסות לאכול בארוחות שמגישים לכם. תמיד אפשר לבחור משהו. אם לא תאכלי, תגיעי למצב של רעב קיצוני ואז לא תוכלי לשלוט. ארגני לך בבוקר איזה כריך או שניים לדרך למשך היום. סנדויץ מלחם הוא משביע, טעים ודל קלוריות יחסית ובהחלט כדאי. מבחינת השטיויות כדאי לקחת אריזות אישיות. בדקי את התכולה הקלורית על האריזות ובחרי חכם. והעיקר, גם אם לא שלטת בדיוק ואולי אפילו עלית מעט במשקל, נא להירגע, חזרי מיד למסגרת האכילה שלך ומבטיחה לך, את תרדי מיד. וכמובן, לא לשכוח ליהנות מהטיול. רחל גרנות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים