אכילה נכונה בטיול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה נכונה בטיול
    לירון
    10/02/2008

היי יש לי טיול שנתי בעוד שבוע ל4 ימים ו3 לילות אני לא יודעת מה לעשות כי בדרך כלל בטיולם שנתיים אני אוכלת המצון ממתקים ולוקחת מפה ומשם כי זה הדבר היחידי שיש לאכול לאחרונה ירדתי וצרתי אבל אני מפחדת להיתפתות ולאכול שם ממתקים גומיות חטיפים ולהשמין ולהעלות את הסנטימטרים שהורדתי בהקפי בבקשנ עזרו לי הביאו לי רעיונות יצירתיים ואפקטיביים למה לקחת לטיול משהו שאני יוכלת לאכול להנות ממנו וגם לא להשמין ושאני לא יתפתה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה נכונה בטיול

הוספת תגובה

• תשובה:

יעלי
    10/02/2008

גמלי לי יש טיול השנה אבל רק ליומיים.
    הינה הצעות:
    קודם כל יש לזכור שהטיול הזה הוא הרבה הליכות!!!
    תקחי איתך כריכים ליום הראשון, את יכולה לקחת קופסת טונה במים לימים הבאים ומרקים של נמס בכוס.
    את יכולה לאכול פה ושם חטיפים אבל לא להגזים!
    כשלי היה טיול לקחתי סוכריות ומסטיקים ובתור חטיך לקחתי משו שמצאתי- חטיך כדורונים עד 100 קל'. האירזה כמובן קטנה אבל מספקת.
    תנסי למצוא חטיפים כמה שיותר בריאים- קחי כל מיני אנרג'י וכד'..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיול

רחל גרנות
    10/02/2008

שלום לך,
    אכן, את צודקת. כמות השטויות שלוקחים לטיול מדהימה. אני תמיד אומרת שלוקחים תיק קטן לבגדים ותיק ענק לכל הממתקים. יש לפניך שתי אפשרויות קיצוניות: האחת- לאכול מכל הבא ליד כי "בטיול אי אפשר לשמור", והאפשרות השנייה היא לא לנגוע בכלום. בין שתי האפשרויות האלו יש כמובן המון אופציות נוספות.
    המטרה בטיול היא - לא לעלות במשקל. אני מציעה לך גם לנסות לאכול בארוחות שמגישים לכם. תמיד אפשר לבחור משהו. אם לא תאכלי, תגיעי למצב של רעב קיצוני ואז לא תוכלי לשלוט. ארגני לך בבוקר איזה כריך או שניים לדרך למשך היום. סנדויץ מלחם הוא משביע, טעים ודל קלוריות יחסית ובהחלט כדאי.
    מבחינת השטיויות כדאי לקחת אריזות אישיות. בדקי את התכולה הקלורית על האריזות ובחרי חכם. והעיקר, גם אם לא שלטת בדיוק ואולי אפילו עלית מעט במשקל, נא להירגע, חזרי מיד למסגרת האכילה שלך ומבטיחה לך, את תרדי מיד.
    וכמובן, לא לשכוח ליהנות מהטיול.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו