טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 33, תמיד הייתי רזה יחסית, לא שחיפית אבל גם לא מלאה. רזה עם בטנונה קטנטנה. ככה הדימוי העצמי שלי נבנה ועד לפני שנתיים הכל נשאר ככה. אכלתי כל מה שהתחשק לי ועד היום זה ככה. מתי שאני רעבה אני אוכלת, אפילו מעבר לזה, קצת אי נוחות של מעט רעב, אוכלת. יוצא שאני אוכלת איזה 6 ארוחות ביום. מיד בבוקר, בוצהריים, צהריים,16, 18, ולילה. בדרכ זה שתי פרוסות עם משהו או אם זה בוקר או צהריים זה חביתה עם גבינה או בשר ואורז. אני בן אדם שאוכל.
הגובה שלי הוא 166, ובשנתיים האחרונות עליתי מ57 ל65!!! עכשיו יש לי ממש בטן.
אני ממש רוצה לעשות דיאטה אבל לא מצליחה לוותר אפילו על קצת. כלום, ממש כלום.
אני צריכה חברים שגם עושים דיאטה אבל כל הקבוצות ההזויות האלו לא נראות לי. ונראה לי שיש שם אנשים מאד שמנים או מאד שונים ממני.
אני כבר חצי שנה מחפשת עבודה, וזה כנראה נותן את אותותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית כול, משקלך תקין לפי שעה, אבל אם המשך המגמה והעדר כוח רצון "לוותר אפילו על קצת", קרוב לוודאי שתהי בעודף משקל תוך זמן לא ארוך. לא מאוחר לקחת את עצמך בידיים, אבל בשלב הזה את לא צריכה דיאטה מוגדרת כלשהי, אלא פעילות גופנית אירובית יומיומית, ככול שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך וגם פעילות אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע. בנוסף יש לוותר (או לקצץ דרסטית) על מתוקים, כולל שתיה מתוקה, דברי מאפה, מאכלים שמנים או מטוגנים, חטיפים, דגני בוקר מתועשים. יש לאכול הרבה ירקות מגוונים וגם 2-3 פירות ביום. בשר עוף\בקר טרי רזה בלבד, דג טרי, מוצרי חלב רזים, קטניות. דגנים ומוצריהם מלאים בלבד ובמתינות. מה שנאמר לא שווה כלום, אם לא תמצאי את הדרך לחיזוק הנחישות וכוח הרצון, במקרה הצורך על ידי עזרה חיצונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. בשר רזה: חזה עוף\הודו, כרעיים\שוק ללא עור ואחרי הסרת השומן. פעם בשבוע נתחים רזים של בקר: סינטה, פילה, כתף, וויסברטן (זה הנתח הכי רזה) שייטל. יש להמנע מבשר קפוא או מעובד. 2. מוצרי חלב רזים :חלב 1%, יוגורט 1.5%, גבינה עד 5% (רצוי 3%). 3. לא חייבת לחם קל ולא חשוב מאיזה דגן, בחרי מה שאת אוהבת, העיקר שיהיה מקמח מלא ולא להגזים בכמות.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד