טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי...אני אליה,בת 18 מטר 154 ושוקלת 64 אני מגיל 15 אני עם הפרעת אכילה...הקאות ואי אכילה..אבל אני יוצאת מזה לאט לאט...דיי יצאתי..עדיין קשה.. ואני חייבת לרדת במשקל...ירדתי 20 קילו...הייתי 56 קילו ועדיין הייתה לי כרס ומותניים כאילו לא ירדתי קילו..(או שכן היה נראה שרדתי...אבל לא כמו שהייתי אמורה להראות במשקל 56)עליתי 8 קילו..ועכשיו כבר שנתיים,אני מנסה לרדת במשקל..אני רוצה להראות טוב..בבריאות..אני רוצה לשקול בסביבות 50 קילו.. אני רוצה בטן שטוחה ולאאא רוצה מותניים אני כבר שנה במכון כושר..עשיתי כל מה שאמרו לי...וגם בתקופה שלא אכלתי הרבה ועכשיו שאני לאט לתאט עולה בקלוריות..אני לא יורדת בכללללל במשקל..ולמרות הספורוט לאאאא רואה תוצאות בכללללל!!!בכלללל!בכלללל!!! זה מיאש אותי...מה אפשר לעשות?יכול להיות שמשהו לא בסדר בי? (אני עושה שעה וחצי בערך אימון..משולב במשקולות,הליכון,מכשרים.מנסה מאוד 3 פעמים בשבוע!(בדרך כלל מצליחה גם!) אוכלת ביום בוקר:2 פרוסות לחם עם כף גבינה וירק בניים:פרי צהריים:שתי פרוסות לחם עם חביתה וירק בניים:פרי ערב:שתי פרוסות לחם כף גבינה.. בניים:עוגייה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, את מבזבזת יותר מדי זמן על הליכות ופחות על בנית שרירים, שנית, את לא אוכלת מספיק חלבון, ולעומת זאת אוכלת יותר מדי לחם, ובכלל לא נראה לי שאת אוכלת טוב. השומן לא יעלם סתם, הרי הוא נמצא בגוף בדיוק בשביל לשמש כרזרבה של בגוף למצב של חוסר אוכל ונראה לי שאת גורמת לגוף לשמור על השומן במקום לבזבז אותו. אני עושה קרוב לשנה את "המדריך האחרון" (הורדתי מהאתר שלהם ולקח זמן עד שהתחלתי לרדת, אבל הירידה קבועה בלי עליות חזרה. אני אוכלת כמוך 5 ארוחות ביום אבל הן הרבה יותר מזינות. לדעתי שווה לך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני הולכת לדיאטנית...מומחית להפרעות אכילה.. היא אמרה לי שעד שאני לא אוכל 1500 קךוריות ביום...אני בעצם לא עושה שום דבר בספורט..ושהספורט לא יעזור לי... זה נכון?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים