אדיפקס-להר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדיפקס-להר
    נועה
    19/04/2012

שלום רב,
    חברה שלי קונה ממישהי כדורי הרזיה בשם אדיפקס,אם הבנתי נכון הם מגיעים מאוסטריה.. היא רזתה איתם המון! 2.5 ק"ג בשבוע..ללא הרעבה ויותר מכך, ללא תופעות לוואי (בכל אופן לא בטווח של השנתיים האחרונות..) רציתי לדעת האם ידוע לאחד מהרופאים בפורום, או בכלל למישהו/י כאן על הכדור הזה, על השלכותיו.. חיפשתי חומר בכל מקום, החומרים היחידים שמצאתי הם באנגלית, אבל אני מתקשה בקריאת מאמר של 30 דפים באנגלית.. (או במילים אחרות, מעדיפה בעברית..)
    הרבה הרבה תודה!
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדיפקס-להר

הוספת תגובה

• את יודעת ממי היא קונה את הכדורים?

דליה
    22/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדיפקס-להר - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/04/2012

שלום,
    מכיוון שפרסמת את אותה ההודעה בפורום מותק'ה, וואלה ואולי גם אחרים שלא ראיתי, אני מבין שמדובר בפרסומת סמויה. אז אענה אבל כשרות לכל הקוראים. התרופה המדוברת הינה מקבוצת האנפטמינים. אנפטמינים הינם תרופות פסיכוטיות הידועות שנים כמדכאות תיאבון. יחד עם זאת מסכנות גם ביתר לחץ דם, עליה בדופק, חוסר שקט וחוסר שינה. בנוסף אנפטמינים יכולים לגרום לתלות פסיכולוגית. לאחר השימוש מובטחת עליה של כל המשקל שירד, במיוחד בשל העובדה שהתרופה משפיעה על מרכז הרעב במוח שברגע שלא מדוכא יותר על ידי התרופה יגיב ברעב שקשה לשלוט עליו. בנוסף, ירידה של 3 קג' בשבוע כפי שההודעה מספרת, הינה ירידה שכחצי מימנה לא שומן אלא נוזלים ושריר. כאשר עולים בחזרה את המשקל שירד רוב השריר שירד לא עולה בחזרה ולכן זו נוסחה מובטחת לגוף עם יותר שומן ופחות שריר, משמעות הדבר גוף פחות יפה, פחות בריא ומכיוון שמכיל פחות רקמה פעילה (שריר), בעל פוטנציאל טוב יותר לעלות במשקל מאשר בתחילת התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא..

נועה
    22/04/2012

היי דוק'.. אני אדם מן המיניין וכלל לא פרסומת..הלוואי והייתי..אולי הייתי עושה גם כסף על הדרך :)
    חברה שלי כבר שנתיים משתמשת בכדורים האלו, מלבד עכשיו כי היא בהריון. ורציתי רק לדעת לגביהם, אם כדאי לקחת אותם, כרגע לא..כי אני מניקה. אבל באמת נאבקת במשקל העודף ומאוד קשה לי לרדת..
    חבל לי שחשבת שזו פרסומת..ולא זכור לי שפרסמתי בעוד מקום..אבל אחרי לידה הזכרון לא להיט..אז אולי.. :)
    בכל אופן,
    תודה על המידע..
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכדור שאליו את מתכוונת נמכר בארץ

מושיקו
    14/05/2013

הוא נמכר תחת "כצט" חברת המייצרת אותו בשם "רזין".
    כדי להשיגו את צריכה ללכת לקבל מרשם מרופא המשפחה שלך(לאחר שעשית בדיקות דם מקיפות)
    אני מתחיל אותו שבוע הבא ומקווה להצליח :-)
    מביקורות שקראתי עליו בחו"ל.................רוב רובם המוחלט של האנשים מדווחים על ירידה מדהימה וחוסר רעב מוחלט בזמן בהם משתמשים בו(התרופה בארץ מוגלבת במחזורים של שלושה חודשים בכל מחזור).
    לכן...........אם יש לך הרבה משקל לרדת אז אחרי שלושה חודשים עושים שוב בדיקות ומחליטים האם ניתן להמשיך להשתמש בו(או להפסיק לכחצי שנה ואז לחזור)
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו