סוכר מול ממתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר מול ממתיק
    (:
    25/05/2012

היי
    ישנם קורנפלקסים ועוגיות שללא סוכר ובמקום הסוכר יש ממתיק לרוב מלטיטול לפי מה שראיתי השאלה שלי מה עדיף? מה ההבדל?
    בהתייחס לאוכלוסיה רגילה כמוני ללא סכרת או ערכיי סוכר גבוהים בדם, ובהתייחס לכך שאני במשקל נורמאלי לא שואפת לרדת במשקל אלא אפילו לעלות מסת שריר מה ההמלצה? תודה

(יודעת כמובן שקורנפלקס ועוגיות נחשבים למאכלים תעשייתים שאינם מומלצים כחלק משמירה על תזונה נכונה אך בכל זאת באכילה של מוזנות אלו לא באופן יומיומי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר מול ממתיק

הוספת תגובה

• סוכר מול ממתיק - תגובה

אהרון רזון
    25/05/2012

את עושה לי עבודה קלה ונותנת בעצמך את התשובה. מאחר ואני מכיר את הנתונים
    ואורח החיים המוקפד שלך, לא נשאר לי אלא לחזק את עמדתך. כן אפשר בכמות מתונה ולא על בסיס יומיומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, אבל מה לגביי ההבדלים? מעניין

(:
    26/05/2012

ההבדלים בין סוכר לממתיק כלשהו?
    מדוע חלק בוחרים בממתיק ולא בסוכר?אף על פי שהקלוריות למוצר לעיתים אותו הדבר פחות או יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, אבל מה לגביי ההבדלים? מעניין - תגובה

אהרון רזון
    26/05/2012

לגבי ממתיקים טבעיים כגון מייפל, סילאן, דבש אין הבדל קלורי, ולפעמים בתחליפים אלה יש יותר קלוריות מאשר בסוכר עבור אותה מידת מתיקות. מביחנה תזונתית, ההבדלים אינם משמעותיים.
    במה שנוגע לממתיקים מלאכותיים, הערך הקלורי זניח, אולם כאשר צורכים אותם על
    בסיס יומי בכמות גדולה, בהיותם כימיקלים, עלולים לגרום נזק בריאותי. המחמירים, למשל נטורופתים, מייחסים להם השפעה הרסנית אפילו בצריכתם בכמות קטנה, או בכלל. אני לא תומך בגישה קיצונית זו, אך עבור אנשים כמוך (ספורטאים ללא בעיית גזרה), למרות הקלוריות, עדיף סוכר או ממתיק טבעי אחר (כמובן בכמות קטנה) על ממתיקים מבוססים על כימיקלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה

(:
    27/05/2012

(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו