טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אחרי כמה סיבות החלטתי להפוך לטבעוני מה שאומר לא אוכל מזון מהחי. אני מתאמן ומפתח גוף האם ממזון מהצומח אוכל לקבל כמות חלבון מספיקה בנוסף אני שותה תוסף חלבון מפולי סוייה. כפעם ביום
ומה הבעיות האפשריות בתזונה טבעונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פיטר שלום, הייתי אומר שלא קל לקבל מספיק חלבון לפיתוח גוף תוך כדי טבעונות. כתבתה שאתה לא אוכל מזון מן החי אבל אם אתה טבעוני אתה גם לא אוכל דברי חלב וביצים. ללא קבוצות המזון האלה רצוי שתגש לדיאטן/ית לקבלת יעוץ מקצועי. בנוסף לעניין החלבון צריך לדאוג לרמות B12, סידן, ברזל ועוד.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע לא סביר בעליל..............אני בטוח שאפשר לפתח גוף ללא צרוך כלל ממזון מן החי וכן מזון מן החי כולל חלב הבא מן הפרה בעיקר ביצים שזה המחזור של התרנגולת דבש שזה הקיא של הדבורה. אבל תודה בכל מקרה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד