טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שמונה חודשים אחרי לידה ולא הצלחתי להוריד גרם. מעבר לזה שאני כל הזמן בחוסר שינה כרוני אני כל הזמן רעבה. אני מנסה את התפריט הבא, אשמח לקבל חוות דעת: ב6 בבוקר שתי פרוסות לחם קל מחיטה מלאה עם שוקולד (במקום עוגה או עוגיות) עם נס ללא סוכר וחלב 1% ב10 יוגורט 0% ב13: סלט בללי שמן עם 4-5 לחמיות מחיטה מלאה עם שתי כפות גבינה 5 % ב17 ארוחה חמה (פסטה מחיטה מלאה עם מנה בשרית) בן לבן נס ללא סוכר עם חלב 1%
האם זה תפריט להורדה במשקל או לשמירה או בכלל זה משמין?
בתודה מראש מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם זה תפריט להורדה במשקל תלוי בהוצאה הקלורית שלך. על פניו נראה שכן. אני מאמין שחוסר השינה הכרוני הינו גורם מרכזי באי יכולת שלך לרדת במשקל. נסי לטפל בעניין השינה ואז תוסיפי גם פעילות גופנית סדירה וקרוב לוודאי הכל יסתדר.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כרגע לחוסר השינה אין לי פיתרון ואין לי גם זמן לפעילות גופנית מסודרת (אני מצליחה אולי פעם בשבוע לעשות הליכה). לכן אני שואלת מבחינת התזונה האם היא בערך קלורי שמספיק להורדה במשקל
תודה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים