איך אפשר לתקן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לתקן?
    שירי
    04/06/2012

אני בת 23 ומאחוריי 3 דיאטות כסאח שהשאירו אותי עם משקל תקין אבל אחוזי שומן גבוהים ומעט שרירים. הדיאטה הראשונה הייתה בגיל 14, ירדתי כ20 ק"ג תוך כחודשיים. העליתי פי שלושה תוך 5 שנים. הדיאטה השנייה בגיל 20, ירדתי בין50-60 ק"ג תוך כ8 חודשים. העליתי 40 ק"ג תוך 8 חודשים מיד עם סיום הדיאטה. ואז שוב דיאטה, ירדתי כ35 ק"ג תוך כ8 חודשים... הבעיה היא שאפילו בלי לבדוק אני יודעת שאחוזי השומן שלי מאוד גבוהים, כל הגוף מדולדל, יש לי בטן שמנה עם עור רפוי/עור עודף, החזה נפול לגמרי, החלק התחתון רחב יחסית עם מעט מאוד שריר והרוב שומן, עצמות הבריח שלי מאוד מאוד בולטות ורואים לי את עצמות בית החזה וכ'ו.
    אני בגובה 167, משקל 65 שמתוכם 15 ק"ג שומן עודף שהעליתי (בדיאטה השנייה ירדתי ל50).
    איך אני מורידה את ה15 ק"ג האלה, מעלה במסת שריר ומשפרת את מראה העור שלי??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לתקן?

הוספת תגובה

• איך אפשר לתקן? - תגובה

אהרון רזון
    05/06/2012

מסתבר שלא הפקת לקחים מהניסיונות הכושלים הקודמים. משחק היו-יו הוא הרסני לבריאות מכל הבחינות, וזה בלי לדבר על מה זה עושה לגיזרה ולהרכב הגוף, כפי שאת מודעת.
    את לא צריכה לרזות אלא לשמור על הקיים על ידי תזונה מאוזנת וביצוע פעילות גופנית
    סדירה אירובית ואנאירובית.
    כל עוד לא תשתחררי מאובססית הרזון מעבר למה שמתאים למבנה הגופני והנפשי
    שלך, המצב רק יחמיר.
    מומלץ לפנות גם לפורום הפרעות אכילה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

שירי
    05/06/2012

אבל מה אני עושה לגבי הרכב הגוף שלי? איך מתחטבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

אהרון רזון
    05/06/2012

הכי טוב להרשם לחדר כושר, שם תבצעי, תחת הדרכת מדריך מוסמך, אימוני חיטוב
    והגדלת מסת השרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו