טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 23 ומאחוריי 3 דיאטות כסאח שהשאירו אותי עם משקל תקין אבל אחוזי שומן גבוהים ומעט שרירים. הדיאטה הראשונה הייתה בגיל 14, ירדתי כ20 ק"ג תוך כחודשיים. העליתי פי שלושה תוך 5 שנים. הדיאטה השנייה בגיל 20, ירדתי בין50-60 ק"ג תוך כ8 חודשים. העליתי 40 ק"ג תוך 8 חודשים מיד עם סיום הדיאטה. ואז שוב דיאטה, ירדתי כ35 ק"ג תוך כ8 חודשים... הבעיה היא שאפילו בלי לבדוק אני יודעת שאחוזי השומן שלי מאוד גבוהים, כל הגוף מדולדל, יש לי בטן שמנה עם עור רפוי/עור עודף, החזה נפול לגמרי, החלק התחתון רחב יחסית עם מעט מאוד שריר והרוב שומן, עצמות הבריח שלי מאוד מאוד בולטות ורואים לי את עצמות בית החזה וכ'ו. אני בגובה 167, משקל 65 שמתוכם 15 ק"ג שומן עודף שהעליתי (בדיאטה השנייה ירדתי ל50). איך אני מורידה את ה15 ק"ג האלה, מעלה במסת שריר ומשפרת את מראה העור שלי?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מסתבר שלא הפקת לקחים מהניסיונות הכושלים הקודמים. משחק היו-יו הוא הרסני לבריאות מכל הבחינות, וזה בלי לדבר על מה זה עושה לגיזרה ולהרכב הגוף, כפי שאת מודעת. את לא צריכה לרזות אלא לשמור על הקיים על ידי תזונה מאוזנת וביצוע פעילות גופנית סדירה אירובית ואנאירובית. כל עוד לא תשתחררי מאובססית הרזון מעבר למה שמתאים למבנה הגופני והנפשי שלך, המצב רק יחמיר. מומלץ לפנות גם לפורום הפרעות אכילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד