אכילה אחרי פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה אחרי פעילות גופנית
    דנית
    14/06/2012

שלום אני בתהליך דיאטה, תפריט של דיאטני
    ת , השאלה שלי אני עושה 4 פעמים בשבוע הליכה ואני תמיד אוכלת אחרי ההליכה בדרך כלל פרוסה עם חביתה וירק האם זה בסדראו שאני צריכה לאכול ארוחת ערב לפני ההליכה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה אחרי פעילות גופנית

הוספת תגובה

• אכילה אחרי פעילות גופנית - תגובה

אהרון רזון
    14/06/2012

זה בסדר אחרי ההליכה. אפשר גם לפני, אם ההליכה לא נמרצת. אם ההליכה נמרצת וממושכת, כפי שמומלץ לצורך הרזיה ושיפור הכושר והבריאות, יש לאכול פרי, למשל בננה, 15-30 דקות לפני הפעילות. במקרה הזה, את הארוחה הגדולה יותר יש לאכול לפחות שעתיים לפני הפעילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאהרון רזון

נופר
    14/06/2012

שלום לך.

לא הבנתי איך מומלץ לעשות הליכה לא נמרצת?

אם עושים הליכה מהירה מורידים יותר?

אשמח להסבר, תודה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאהרון רזון - תגובה

אהרון רזון
    15/06/2012

אכן, היה ניסוח מבלבל. תיקנתי אותו, יש לקרוא שוב. בטח ששורפים יותר קלוריות ומורידים יותר ככל שהעצימות גבוהה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו