שאלה לגבי דיאטת התרסיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דיאטת התרסיס
    יולי
    22/06/2012

שלום,
    אני שוקלת להתחיל בימים הקרובים לעשות את דיאטת התרסיס המדמה את פעילות הורמון הHCG העשויה מאצות (הדיאטה התפרסמה לאחרונה מאוד ונמכרת כמעט בכל מקום) ורציתי לדעת מספר דברים קודם:
    1. האם הדיאטה מסוכנת באיזושהי צורה או עלולה לגרום לתופעות לוואי בטווח הארוך?
    2. נאמר לי שאסור לקחת גלולות בעת השימוש בתרסיס, האם זה נכון? ניסיתי לבדוק בפורומים באינטרנט אבל נראה שלא ממש ניתנה לזה תשובה חד משמעית ואני חוששת קצת ליצור הפסקות יזומות בגלולות בשביל זה...

אשמח לקבל תשובות ממישהו שלא קשור לתרסיס כי האינטרנט מלא בתשובות של אנשים שאינם מבינים בעניין רפואית וקשה לסמוך על התשובות האלה כי לרוב זה משווקים של המוצרים.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דיאטת התרסיס

הוספת תגובה

• שאלה לגבי דיאטת התרסיס - תגובה

אהרון רזון
    23/06/2012

הורמון זה מיעוד לטיפולי פוריות, והתרופה אסורה על ידי משרד הבריאות שלנו ומינהל המזון והתרופות האמריקאי לשימוש למטרת הרזיה. נכתב הרבה בפורום על התועלת וההשלכות בנקיטת שיטה זו, אפשר לערוך חיפוש.
    אין לי תשובה ברורה לגבי תגובה עם גלולות למניעת הריון, אך יש להניח שמאחר ושתיהן פועלות על מערכות קשורות לפוריות, ישנה השפעה.

הערה: אכן, רוב התגובות המעודדות נכתבות על ידי (או מטעמם) בעלי עניין, ומתארות
    הצלחות מדהימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו