טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 14 עוד מעט מטר שבעים ושמונה שוקלת שמונים ושבע אולי קצת יותר אני לא יוצאת הרבה מהבית אני אוכלת כאשר משעמם לי או כל דבר אחר.אבא שלי שלא גר איתנו קונה לי ממקים והרבה אני רוצה להרזות עד לחופש הגדול מפני שאז אני יסע לחו"ל אז בבקשה תנו עצות איך להרזות,מה לאכול,איך לגרום לאצמי לאכול פחות ועוד בבקשה זה דחוף מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל שני את ההרגלים. אוכלים רק מול השולחן, מתרכזים באוכל ואוכלים לאט. לא אוכלים כשמשעמם-מתכון לאסון. אוכלים כל 3 שעות בערך. התחילי מדברים בסיסיים- לחם קל במקום רגיל, אל תוכלי סוכר, ותרי על המאפים והמתוקים- פנקי את עצמך אבל לא יותר מדי. תגידי לאבא לא לקנות יותר מתוקים!!!! שתי מים ותה ולא לגעת במשקאות מומתקים. עשי לפחות 3 פעמים בשבוע ספורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשית כבר חלק חשוב מהעבודה: מצאת שאת אוכל מתוך שעמום. וזה מה שצריך לפתור. דאגי לך לתעסוקות: התקשרי לחברה, קראי ספר, עשי מקלחת, צאי לצעידה, הכל כדי להרחיק את עצמך מהמקרר והמטבח.
קבעי לך כלל: לאכול רק ליד שולחן, מתוך צלחת. לא ליד הטלוויזיה, המחשב, טלפון, בדרך וכו'.
השתדלי לאכול ארוחות מסודרות.
המנעי ממזון מטוגן, חטיפים וממתקים. בקשי מאבא שיפסיק להביא לך. אם את יכולה להסביר לו, אפילו דרבני אותו ואת עצמך להביא לך מתנה אחרת, בגד או דיסק או מה שאת אוהבת, לעיתים רחוקות יותר, במקום הממתקים.
שתי מים, במקום משקאות ממותקים.
עשי פעילות גופנית. צאי לצעדה כל יום. התחילי מחצי שעה.
אשמח אם תעדכני אותי על התקדמותך.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד