דיאטה ולבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ולבד
    סבטלנה
    18/02/2008

שלום אני בת 14 עוד מעט מטר שבעים ושמונה שוקלת שמונים ושבע אולי קצת יותר אני לא יוצאת הרבה מהבית אני אוכלת כאשר משעמם לי או כל דבר אחר.אבא שלי שלא גר איתנו קונה לי ממקים והרבה אני רוצה להרזות עד לחופש הגדול מפני שאז אני יסע לחו"ל אז בבקשה תנו עצות איך להרזות,מה לאכול,איך לגרום לאצמי לאכול פחות ועוד בבקשה זה דחוף מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ולבד

הוספת תגובה

• תשובה.

יעלי
    18/02/2008

קודם כל שני את ההרגלים.
    אוכלים רק מול השולחן, מתרכזים באוכל ואוכלים לאט.
    לא אוכלים כשמשעמם-מתכון לאסון. אוכלים כל 3 שעות בערך.
    התחילי מדברים בסיסיים- לחם קל במקום רגיל, אל תוכלי סוכר, ותרי על המאפים והמתוקים- פנקי את עצמך אבל לא יותר מדי.
    תגידי לאבא לא לקנות יותר מתוקים!!!!
    שתי מים ותה ולא לגעת במשקאות מומתקים.
    עשי לפחות 3 פעמים בשבוע ספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה ולבד

מוניקה קרן
    19/02/2008

שלום לך,

עשית כבר חלק חשוב מהעבודה: מצאת שאת אוכל מתוך שעמום. וזה מה שצריך לפתור.
    דאגי לך לתעסוקות: התקשרי לחברה, קראי ספר, עשי מקלחת, צאי לצעידה, הכל כדי להרחיק את עצמך מהמקרר והמטבח.

קבעי לך כלל: לאכול רק ליד שולחן, מתוך צלחת. לא ליד הטלוויזיה, המחשב, טלפון, בדרך וכו'.

השתדלי לאכול ארוחות מסודרות.

המנעי ממזון מטוגן, חטיפים וממתקים. בקשי מאבא שיפסיק להביא לך. אם את יכולה להסביר לו, אפילו דרבני אותו ואת עצמך להביא לך מתנה אחרת, בגד או דיסק או מה שאת אוהבת, לעיתים רחוקות יותר, במקום הממתקים.

שתי מים, במקום משקאות ממותקים.

עשי פעילות גופנית. צאי לצעדה כל יום. התחילי מחצי שעה.

אשמח אם תעדכני אותי על התקדמותך.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו