טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי התחלנו היום את דיאטת הלחם יש כמה דברים לא מובנים: מותר פרוסה מטחינה ופסטרמה? מרגרינה לייט מותר למרוח? מישהו עשה את הדיאטה? כמה יורדים? אני לא מצליחה לעשות סדר בתפריט מרוב שיש המון דעות ומאמרים סליחה על התקפת השאלות:))))))))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי שולמית בעיקרון מותר למרוח על כל פרוסה מה שרוצים ,כמובן שרצוי שזה ייהייה ממרחים בריאים ולא למשל חמאה או מיונז. חשוב מאוד למרוח מריחה דקה על כל פרוסה !!! וכמובן לשלב הרבה ירקות . דיאטת הלחם היא דיאטה שלרוב רואים בא תוצאות יפות מאוד שימי לב שעם הזמן ישנם תחליפים ללחם . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה עושים ביום שישי בארוחות הערב? (לפחות בשבוע הראשון) מותר לערבב טחינה ופסטרמה ? או גבינה ואבוקדו? או ביצה עם גבינה או עם אבוקדו? כוס ברד ללא סוכר מותר? תודה על התשובה עזר לי מאוד
ביום שישי את יכולה להוריד 2-4 פרוסות ולאכול ארוחה חמה שמילה חלבון (דג,עוף,בשר) וירקות ,ללא פחמימה מבושלת. השילובים בלחם כפי שתרצי רק חשוב שהמריחה תיהייה דקה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד