טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין קלוריות משומנים ומפחמימות? 2. אני צריכ להוריד כ 10 ק"ג והולכת לשיעורי חיטוב 3 פעמים בשבוע, מכיוון שאני אחרי לידה גם צועדת עם העגלה אבל לא מהר מדיי כמו במטרה לצעוד. אני לא אוהבת את שיעורי האירובי ועדיין קשה לי איתם, אם החיטוב עוזר בהרזיה? האם כדאי קודם לרדת ואחכ לחטב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי ליפז, מההיבט של ירידה במשקל בלבד כנראה שאין הבדל בין קלוריות משומן וקלוריות מפחמימה. בגדול מה שקובע זה סה"כ הקלוריות שאת אוכלת. כמובן שעדיף לבחור שומנים "בריאים" ופחמימות מורכבות ועשירות בסיבים תזונתיים. לגבי הפעילות - הליכה יכולה לסייע לך לשרוף קלוריות, כמובן שעדיף להגביר קצב לפחות ל-70% מהדופק המירבי כדי לשפר כושר גופני ולקבל תועלת בריאותית אבל גם הליכה יותר איטית תשרוף קלוריות - מה שקובע בסופו של דבר זה המרחק שתצעדי. העגלה שאת "דחופת" גם מוסיפה "קושי " מסויים ולכן מעלה מעט את הדופק. אם יש לך זמן והמטרה העקרית שלך לרדת במשקל - הייתי מקדישה אותו לפעילות אירובית מכל סוג- הליכה, רכיבה... חיטוב כדאי לעשות במקביל אך פחות יורגש בשלבים הראשונים ופחות ישרוף קלוריות לכן הייתי מקדישה לו חלק קטן יותר מהזמן שיש לך .אגב במקום לעשות שעה של חיטוב בשיעור עיצוב, 15 דקות בחדר כושר פעמיים-שלוש בשבוע יכולים לעשות את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד