טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי היום על דיאטת OMG. אחד מהעקרונות של הדיאטה הוא לא לאכול ארוחת בוקר, כי הארוחה בעצם עוצרת את שריפת השומנים שמתחילה כשישנים. אני לא בת נוער, אלא בשנות השלושים. באמת רצוי לפעול ככה? מה החסרונות ומה היתרונות של ארוחת בוקר? ובמקרה שאוכלים ארוחת בוקר, מתי רצוי לעשות זאת- ישר כשקמים או לחכות עם זה קצת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייי שיר ההפך הוא הנכון!!! מאוד חשוב ורצוי לאכול ארוחת בוקר מכיוון שבלילה הגוף בצום ולכן הוא מוריד קצב חילוף חומרים כלומר שורף פחות קלוריות . כאשר את אוכלת ארוחת בוקר את מפסיקה את הצום של הלילה וע"י מעלה בחזרה את קצב חילוף החומרים . לארוחת הבוקר אין זמן מדוייק חשוב שלא יקרה מצב שפיספת את ארוחת הבוקר והגעת כבר לשעת ארוחת הצהריים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי הדיאטה איך שאת קמה בבוקר את צריכה לשתות קפה שחור ללא חלב או סוכר! (חשוב מאוד בשביל הדיאטה)
אם את אינך רוצה לוותר על ארוחת בוקר אז לפי הספר הוא מסביר שמי שאינו יכול או לא רוצה לבטל אותה יכול לאכול אבל "לסחוב" כמה שיותר לחכות בערך שעתיים אני חושבת שזה די נכון אני רזיתי כבר שלוש קילו! תנסי!
קפה שחור לדעתי רצוי עד 3 כוסות ביום כי זה לא הכי בריא בהצלחה!!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד