סופרשייק רב חלבון או פודינג להעשרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סופרשייק רב חלבון או פודינג להעשרה
    הוכדורף
    16/07/2012

האם שני המוצרים בריאים?
    כי בזמנו קראתי איפשהו על אבקות חלבון למסת שריר שהן לא בריאות כל כך וגם עצם העובדה שאין מדובר באוכל טבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סופרשייק רב חלבון או פודינג להעשרה - תגובה

אהרון רזון
    18/07/2012

בהעדר אילוצים מיוחדים, אין שום סיבה לא לספק את החלבון הדרוש על ידי אכילת מוצרים טבעיים. כל המוצרים המתועשים מכילים גם רכיבים לא בריאיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

Hochdorf
    31/07/2012

אך בוודאי ידוע לך כי יש אנשים שגם תזונה נכונה ועשירה לא מספיקה להם. אצלי למשל הייתי מקפיד לאכול את התזונה שהדיאטנית המליצה לי, ומה שהיה קורה הוא שכל כמה ימים הייתי מאבד את התאבון לגמרי וכל העודף המשקל הקטן שהיה נצבר היה אובד. עד כמה האבקה להשמנה שצוינה לא בריאה? מה זה יכול לגרום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל - תגובה

אהרון רזון
    31/07/2012

חלבון כחלק ממזון טבעי מלווה בהרבה תרכובות טבעיות, וויטמינים ומינרלים אשר ברובם אובדים בייצור תכשירי חלבון. בחלק מתכשירים אלה מוסיפים וויטמינים סינטטיים וגם מינרלים (או שלא) שספיגתם בעיתית. בדרך זו עלולים להווצר חסרים מסויימים. כמו כן, צריכה מוגברת של אבקה או משקה חלבון עלולה לגרום לעומס על הכליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו