טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,
בקרוב יש לי טעימות לקראת החתונה,
זה ערב שלם שבו טועמים מכל הסוגים האפשריים של מנות שיכולות להיות בתפריט, ומן הסתם חשוב מאוד שאטעם מהכל כדי להחליט מה להכניס לתפריט.
אני במסגרת דיאטה בה אני מנסה להוריד מס' ק"ג, ואוכלת לפי תפריט קבוע שמייד אפרט, אשמח מאוד לשמוע את עצתכם כיצד לנהוג באותו יום / שבוע, מה להוריד / להפחית מהתפריט וכו'.
בוקר - כוס חד פעמית ברנפלקס ללא תוספת סוכר + כוס חלב 1%;
ביניים - פרי + שפע ירקות;
צהרים - חזה עוף 120 גרם לאחר בישול/טונה במים + 4-5 כפות אורז לאחר בישול/2 פרוסות לחם קל + סלט ירקות גדול + כפית שמן זית;
ביניים - יוגורט לבן 1.5% + 6 שקדים + שפע ירקות;
ערב - 2 פרוסות לחם שיפון + ביצה + 1/3 גביע קוטג' 3% + כף טחינה גולמית + סלט ירקות גדול.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הטריק נמצא בדיוק בכותרת ,טעימות, שאמורים להיות ניסיונות על קצה הלשון של כל מאכל רק כדי להרגיש את הטעם. בצורה כזו לא תהיה זו ארוחה מוגזמת ולא תהיה לה משמעות מיוחדת. אם בכל זאת את מוטרדת מזה, תוותרי על תוספת האורז בצהריים. שוב מזל טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד