עזרה - "התכוננות" לטעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - "התכוננות" לטעימות
    ליאור
    18/07/2012

היי, בקרוב יש לי טעימות לקראת החתונה, זה ערב שלם שבו טועמים מכל הסוגים האפשריים של מנות שיכולות להיות בתפריט, ומן הסתם חשוב מאוד שאטעם מהכל כדי להחליט מה להכניס לתפריט. אני במסגרת דיאטה בה אני מנסה להוריד מס' ק"ג, ואוכלת לפי תפריט קבוע שמייד אפרט, אשמח מאוד לשמוע את עצתכם כיצד לנהוג באותו יום / שבוע, מה להוריד / להפחית מהתפריט וכו'. בוקר - כוס חד פעמית ברנפלקס ללא תוספת סוכר + כוס חלב 1%; ביניים - פרי + שפע ירקות; צהרים - חזה עוף 120 גרם לאחר בישול/טונה במים + 4-5 כפות אורז לאחר בישול/2 פרוסות לחם קל + סלט ירקות גדול + כפית שמן זית; ביניים - יוגורט לבן 1.5% + 6 שקדים + שפע ירקות; ערב - 2 פרוסות לחם שיפון + ביצה + 1/3 גביע קוטג' 3% + כף טחינה גולמית + סלט ירקות גדול. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ?

ליאור
    21/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - "התכוננות" לטעימות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/07/2012

מזל טוב דנה,

הטריק נמצא בדיוק בכותרת ,טעימות, שאמורים להיות ניסיונות על קצה הלשון של כל מאכל רק כדי להרגיש את הטעם. בצורה כזו לא תהיה זו ארוחה מוגזמת ולא תהיה לה משמעות מיוחדת. אם בכל זאת את מוטרדת מזה, תוותרי על תוספת האורז בצהריים.
    שוב מזל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו