שתיית מים בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים בדיאטה
    אביבה
    20/07/2012

שלום, אני נמצאת בדיאטה בשלושה חודשים האחרונים. אני חושבת שהולך לי די טוב אבל אני לא מצליחה להתמיד בשתיית מים. אני "נופלת" לקוקה קולה ולשתיית מתוקים אחרים ואומרת לעצמי שאם זה מסתכם רק בנפילות בשתייה ולא באוכל אז זה בסדר. מצד שני אני מרגישה שאני כן רוצה להתמיד באורח חיים בריא, אבל פשוט לא מסוגלת לסבול את הטעם של המים (אני פשוט לא רגילה) מה אפשר לעשות בשביל להרגיל את עצמי לשתיית מים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים בדיאטה

הוספת תגובה

• שתיית מים בדיאטה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/07/2012

אביבה שלום,
    נסי להוסיף למים מעט מיץ מלימון סחוט.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המים של ווירפול טעימים

דנה
    23/07/2012

אני גם סבלתי מהבעיה הזאת, פשוט לא סבלתי מים אבל הייתי שותה משקאות דיאט שגם הם לא בריאים. ואז קנינו בר מים של ווירפול מטעמי נוחות וגיליתי שהמים טעימים יותר ואז ככה אני שותה יותר. זה מאוד עזר לי בדיאטה, באמת שתיית מים מרובה גורמת לחילוף חומרים מהיר וכך רזיתי כמה קילוגרמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו