נאה דורש, נאה מקיים. עקרונות אורח החיים שלי משתקפים בתגובות שלי בפורום, אם כי אני לא מציין את זה במפורש. יחד עם זאת אורח החיים שאני מנהל לא מתאים לכל אחד.
6 פעמים בשבוע בשעה 5 בבוקר אני שוחה כשעתיים. אני מבצע אימוני כוח בחדר הכושר 3 פעמים בשבוע. כמו כן אני רץ 3-4 פעמים בשבוע ומשתתף במירוצים תחרותיים למרחקים ארוכים, 10 ק"מ, חצי מרתון ומרתון.
אפשר לראות שאני שורף הרבה אנרגיה, לכן לא מגביל את עצמי באוכל, כולל מאכלים "אסורים" מסויימים.
למשל בסופי השבוע אני אוכל עוגה איכותית ביתית ללא חמאה או מרגרינה, לפעמים גם שוקולד איכותי ואף גלידה תוצרת בית. דברים "אסורים" אחרים כגון משקה ממותק (כולל דאייט), חטיפים, עוגיות קנויות, גלידה קנויה, דגני בוקר מתועשים, אוכל מטוגן, חמאה, מרגרינה, בשר מעובד או קפוא, רטבים מוכנים, אוכל מוכן (לחימום) אינם בתפרט שלי. אני גם לא שותה קפה .
בתפריט שלי הרבה ירקות טריים, פירות העונה מגוונים בנדיבות, לחם מלא (לפעמים אופה בבית), 3-4 פעמים בשבוע דג טרי איכותי, פעם בשבוע צלי\ על האש בקר טרי, פעם בשבוע עוף ללא עור ושומן, גבינות עד 5% שומן בכמות די גדולה, מרק ירקות ביתי (בעיקר בחורף) לפעמים תפו"א ובטטה, חומוס תוצרת בית פעם או פעמיים בשבוע, קטניות אחרות מידי פעם, שיבולת שועל.