טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב בת 51 התחלתי ביום חמישי בצהרים דיאטה לפי המלצת דיאטנית.שוקלת 95 גובה 168 .הגעתי למשקל זה עקב זלילה של ממתקים עוגות גלידות ובצק . הדיאטה שלי דלת שומן ודלת סוכר. ברצוני לשאול מה ההבדל בין אורז בסמתי לבין אורז פרסי לבן. מותר לי 5 כפות אורז עם ירקות מבושלים ולקחתי אורז פרסי 5 כפות במקום אורז בסמתי מלא כי הוא לא היה טעים לי.מה אני יכולה לאכול בצהרים כתוספת לירקות מבושלים חוץ מבורגול-קינואה אני לא אוהבת..כמה קג אי אמורה לרדת בחודש אם אני לא עושה ספורט כי חם מאד בחוץ ולכן אני לא עושה ספורט כרגע.האם אוכל לרדת 4 קג בחודש.תודה אמורה לעשות קולונוסקופיה בעוד שבועים מה עלי לאכול במקום הירקות והפירות שאסורים בבדיקה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. אין הבדלים תזונתיים משמעותיים בין סוגים שונים של אורז מלא. אכלי מה שאת אוהבת בכמות המומלצת. אורז לבן אינו מומלץ, אלא אם קיימת מגבלה רפואית. 2. עם הנתונים שלך, אין בעיה לרדת 4 ק"ג לחודש בשניים, שלושה החודשים הראשונים, כמובן אם הדיאטה בנויה נכון עבורך. חשוב מאוד למצוא את הזמן ואת החשק לפעילות גופנית, אחרת לא תוכלי לשמור על המשקל, וגם ההרזיה קשה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים