טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני אוכלת פעם ביום ברנקפלקס עם יוגורט ביו 1.5 במתיקות מעודנת- זה משמין? זה בריא? 2. אני עושה כל יום 90 כפיפות בטן. אין סיכוי שיהיו לי קוביות, נכון? (אני לא רוצה קוביות). אם אני רוצה רק בטן חטובה- כמה כפיפות אני צריכה לעשות ביום? 3. אני רוצה להוריד כ-4 קילו שומנים. אם אני מחליפה ארוחה רק באבטיח- זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. זה בסדר גמור. אין סיבה שתשמיני מזה 2. 90 כפיפות ביום זה מספיק לגמרי 3. לא הייתי אומר שלהחליף ארוחה באבטיח זה בריא אבל אם את עושה זאת חד פעמים זה גם לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אנונימית, הנה התשובות לפי הסדר: 1) ברנפלקס + יוגורט - ארוחה בריאה כי מכילה פחמימות עשירות בסיבים תזונתיים וחלבון. אם את רוצה לחסוך בקלוריות, תעדיפי את היוגורט ללא המתיקות ותוכלי לחסוך כמעט 100 קק"ל (!) בארוחה. 2) כדי שיהיו קוביות בבטן שרואים אותן, צריך שיהיה % שומן נמוך באזור הבטן במקביל לעבודה על שרירים. בעבודה על שרירי בטן, האיכות של התרגילים חשובה יותר מהכמות אם רוצים לפתח את השריר ולא רק את הסיבולת שלו. במילים פשוטות - עדיף תרגילי בטן "קשים" יותר במספר חזרות נמוך יותר מאשר תרגילים קלים יותר עם עשרות חזרות. 3) אבטיח במקום ארוחה - ממש לא. אבטיח מכיל בעיקר פחמימות/סוכר ורצוי לשלב אותו בכמות מתונה כארוחת ביניים כמו פרי. ארוחה מזינה קלה צריכה לכלול יותר אבות מזון למשל כריך מלחם מלא ע ם גבינה רזה/ ביצה / טונה, יוגורט עם חצי כוס ברנפלקס וכו'...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד