כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    אנונימית
    12/08/2012

יש לי כמה שאלות..
    1. אם אני אוכלת פעם ביום ברנקפלקס עם יוגורט ביו 1.5 במתיקות מעודנת- זה משמין? זה בריא?
    2. אני עושה כל יום 90 כפיפות בטן. אין סיכוי שיהיו לי קוביות, נכון? (אני לא רוצה קוביות). אם אני רוצה רק בטן חטובה- כמה כפיפות אני צריכה לעשות ביום?
    3. אני רוצה להוריד כ-4 קילו שומנים. אם אני מחליפה ארוחה רק באבטיח- זה בריא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

כנ"ל
    13/08/2012

אני יודעת שהשאלות ניראות לכם סתמיות, אבל אשמח לקבל עליהן תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/08/2012

1. זה בסדר גמור. אין סיבה שתשמיני מזה
    2. 90 כפיפות ביום זה מספיק לגמרי
    3. לא הייתי אומר שלהחליף ארוחה באבטיח זה בריא אבל אם את עושה זאת חד פעמים זה גם לא מזיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    16/08/2012

שלום אנונימית,
    הנה התשובות לפי הסדר:
    1) ברנפלקס + יוגורט - ארוחה בריאה כי מכילה פחמימות עשירות בסיבים תזונתיים וחלבון. אם את רוצה לחסוך בקלוריות, תעדיפי את היוגורט ללא המתיקות ותוכלי לחסוך כמעט 100 קק"ל (!) בארוחה.
    2) כדי שיהיו קוביות בבטן שרואים אותן, צריך שיהיה % שומן נמוך באזור הבטן במקביל לעבודה על שרירים. בעבודה על שרירי בטן, האיכות של התרגילים חשובה יותר מהכמות אם רוצים לפתח את השריר ולא רק את הסיבולת שלו. במילים פשוטות - עדיף תרגילי בטן "קשים" יותר במספר חזרות נמוך יותר מאשר תרגילים קלים יותר עם עשרות חזרות.
    3) אבטיח במקום ארוחה - ממש לא. אבטיח מכיל בעיקר פחמימות/סוכר ורצוי לשלב אותו בכמות מתונה כארוחת ביניים כמו פרי. ארוחה מזינה קלה צריכה לכלול יותר אבות מזון למשל כריך מלחם מלא ע ם גבינה רזה/ ביצה / טונה, יוגורט עם חצי כוס ברנפלקס וכו'...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו