טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 25 שוקלת 70 כבר 3 חודשיים אני עושה דיאטה תזונה טובה הוהליכות כל יום.. עד עכשיו ירדתי 14 קילו וכבר חודש וחצי אני נתקעת באותו המשקל... ממש מוזר.. רואים קצת שההיקפים ירדו אבל במשקל אותו הדבר אני ממש אוכלת מסודר\ארוחות ערב בכלל שלא אוכלת.. לא מתוקים לא שתיה מתוקה לרוב זה ארוחת צהריים רק אני יודעת שיש שלב של הדיאטה שנעצרים אבל זה כבר נראה לי יותר מדי, יש לציין שבעבר עשיתי כמה מהם דיאטות שבהם ירדתי המון.. והעליתי את המשקל, אולי יש איזה משהו שצריך לשנות בשביל לרדת אני רוצה להוריד עוד כמעט 10 קילו? אשמח שתחזרו אליי. שיהיה יום מצויין!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שרזית בקצב מהיר מדי, וזה מסביר את העצירה. גם משטר הארוחות שלך איננו מומלץ. צריך לחלק את התפריט היומי בין 4-6 ארוחות כולל ארוחת ערב, ולא לרכז את הרוב בארוחה אחת. כמו כן, הרחבת והעצמת הפעילות הגופנית תתרום משמעותית לחידוש הירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד