טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 25 ויש לי 2-3 קילו להוריד. אחד הדברים שהכי קשים לי הוא שאני לא שותה מים בכלל (רק משקאות מוגזים או מיצים טבעיים), ואני גם לא מצליחה לפתח לעצמי את ההרגל הזה...יש לי מספר שאלות: איך מים עוזרים לחילוף חומרים מהיר? כמה מים מומלץ לשתות ביום? איך אוכל להרגיל את עצמי לשתות מים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייי אלינור קודם כל מים משתתפים בכל התהליכים שמתרחשים בגוף כולל פירוק תאי שומן. מומלץ לשתות בין 8-10 כוסות מים ביום. בנוסף את צריכה לכור שמיצים טבעיים מכילים המון סוכר(כ- 8 כפיות סוכר ) ולכן צמצום המיצים יעזור לך לרדת במשקל כולל השתייה המוגזת! כדיי להגביר את כמות השתייה מומלץ לקחת איתך בקבוק מים ולשים אותו לידך במקום הנראה לעין ,בנוסף אפשר לקבוע לך כללים לשתייה לדוגמא לשתות כל פעם 1-2 כוסות לפניי כל ארוחה ואפשר לשים תזכורת בפלאפון אובמחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, בשביל אלינור, צמצום שתיית המשקאות המתוקים בהחלט יעזרו לך להורדה במשקל. אני לפני כמה חודשים החלטתי שאני שותה אך ורק מים, בדיוק הצטרפנו למי עדן אז היו לי מים קרים זמינים וגם הפסקנו לקנות את כל המיצים למיניהם וירדתי 2 קילו בלי שום שינוי בתזונה... ואפרת אותך אשמח לשאול- האם ויטמנצ'יק, כשהילדים דורשים קצת מתוק הוא מומלץ או משתווה ברמת הסוכר לשאר המשקאות הממותגים??
תודה רבה על העזרה ובהצלחה אלינור.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד