אי שתיית מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שתיית מים
    אלינור
    06/09/2012

שלום,
    אני בת 25 ויש לי 2-3 קילו להוריד. אחד הדברים שהכי קשים לי הוא שאני לא שותה מים בכלל (רק משקאות מוגזים או מיצים טבעיים), ואני גם לא מצליחה לפתח לעצמי את ההרגל הזה...יש לי מספר שאלות:
    איך מים עוזרים לחילוף חומרים מהיר?
    כמה מים מומלץ לשתות ביום?
    איך אוכל להרגיל את עצמי לשתות מים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שתיית מים

הוספת תגובה

• אי שתיית מים - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    07/09/2012

הייי אלינור
    קודם כל מים משתתפים בכל התהליכים שמתרחשים בגוף כולל פירוק תאי שומן.
    מומלץ לשתות בין 8-10 כוסות מים ביום.
    בנוסף את צריכה לכור שמיצים טבעיים מכילים המון סוכר(כ- 8 כפיות סוכר ) ולכן צמצום המיצים יעזור לך לרדת במשקל כולל השתייה המוגזת!
    כדיי להגביר את כמות השתייה מומלץ לקחת איתך בקבוק מים ולשים אותו לידך במקום הנראה לעין ,בנוסף אפשר לקבוע לך כללים לשתייה לדוגמא לשתות כל פעם 1-2 כוסות לפניי כל ארוחה ואפשר לשים תזכורת בפלאפון אובמחשב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לשאול שאלה באותו נושא...

מאיה
    09/09/2012

קודם כל, בשביל אלינור, צמצום שתיית המשקאות המתוקים בהחלט יעזרו לך להורדה במשקל. אני לפני כמה חודשים החלטתי שאני שותה אך ורק מים, בדיוק הצטרפנו למי עדן אז היו לי מים קרים זמינים וגם הפסקנו לקנות את כל המיצים למיניהם וירדתי 2 קילו בלי שום שינוי בתזונה...
    ואפרת אותך אשמח לשאול- האם ויטמנצ'יק, כשהילדים דורשים קצת מתוק הוא מומלץ או משתווה ברמת הסוכר לשאר המשקאות הממותגים??

תודה רבה על העזרה ובהצלחה אלינור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לשאול שאלה באותו נושא... - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    09/09/2012

ויטמינציק נחשב לציץ לכל דבר!

מומלץ בכלל לא לצרוך אותו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו