דיאטה על פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה על פחמימות
    סוזי
    14/09/2012

ערב טוב לכולם
    אני בת 30 שנה משקלי 73 והגובה 169 ס"מ
    רציתי לשאול אתכם לגבי דיאטה על פחמימות בדיאטה זות אסור לי לאכול האוכל שיש בו פחמימות ואוכלת כל סוגי הבשר ודגים ויורקות האם דיאטה זו היא עלולה לסתום את הגוף. בין אם יש סימפטומים של צד

תודה לכם
    בברכה
    גם חג שמח לכם לחג ראש השנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה על פחמימות

הוספת תגובה

• דיאטה על פחמימות - תגובה

אהרון רזון
    14/09/2012

כל דיאטה לא מאוזנת לטווח ארוך עלולה להזיק לבריאות ובד"כ, עם סיומה חוזרים למשקל
    ההתחלתי וגם מעבר. מלבד הנאמר, עודף המשקל המתון שלך לא מצדיק דיאטה מוגדרת כלשהי, אלא תזונה נכונה לא מגבילה ומתסכלת ופעילות גופנית סדירה כאורח
    חיים לאורך ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה מתאימה

סוזי
    14/09/2012

תודה לך תשובתך החשובה
    אני לא שמינה מאוד אבל השומנים אצלי בבטן וסביבה וגם יש לי סדקים רחבים בבטן מההריון מה הדיאטה המתאימה לגופי ןמה אתה ממליץ לי תפריט אורך גם אני רוצה להיות רזת לא אחרי שמה חודשים אעלה במשקל
    תודה רבה לך אדון אהרון
    וחג שמח לראש השנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה מתאימה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    14/09/2012

סוזי שלום,
    כדאי לעשות קצת סדר גם למען הקוראים האחרים.
    היום לאחר הרבה מחקרים איכותיים אנחנו יודעים שדיאטה דלת פחמימות הינה לגיטימית. אבל מדובר בדיאטה דלת פחמימות ולא נטולת פחמימות.
    מחקרים אלה מדברים על דיאטה שבה כ-40% מהקלוריות מגיעות מפחמימות. זה לא מעט פחמימות למשל מתוך דיאטה שבא 1500 קלוריות החלק הפחמימתי יהיה 600 קלוריות שיכולות להגיע למשל מ-4 פרוסות לחם, כוס עדשים, 2 פרות, יוגורט אחד וירקות.
    לכן את כן יכולה להעזר בדיאטה דלת פחמימות בתנאי שהיא כזאת אך לא נטולת פחמימות.
    כמובן פעילות גופנית צריכה ללוות את התוכנית.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט אוכל מאוזן

סוזי
    15/09/2012

סליחה לא הבנתי איך אני עושה סדר בארוחות
    אפשר לשלוח לי תפריט אוכל בוקר וצוהרים וערב
    ואני מודה לכם כי אתם צוות מדהימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט אוכל מאוזן - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/09/2012

מתנצל מראש אבל תפקיד הפורום הוא לענות על שאלות ולהבהיר ענייני תזונה לא ברורים.
    עם זאת תשובתי הקודמת מאוד מכוונת אותך לתפריט.
    להרכבת תפריט אישי עלייך לגשת לדיאטן.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו