טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב לכולם אני בת 30 שנה משקלי 73 והגובה 169 ס"מ רציתי לשאול אתכם לגבי דיאטה על פחמימות בדיאטה זות אסור לי לאכול האוכל שיש בו פחמימות ואוכלת כל סוגי הבשר ודגים ויורקות האם דיאטה זו היא עלולה לסתום את הגוף. בין אם יש סימפטומים של צד
תודה לכם בברכה גם חג שמח לכם לחג ראש השנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל דיאטה לא מאוזנת לטווח ארוך עלולה להזיק לבריאות ובד"כ, עם סיומה חוזרים למשקל ההתחלתי וגם מעבר. מלבד הנאמר, עודף המשקל המתון שלך לא מצדיק דיאטה מוגדרת כלשהי, אלא תזונה נכונה לא מגבילה ומתסכלת ופעילות גופנית סדירה כאורח חיים לאורך ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה לך תשובתך החשובה אני לא שמינה מאוד אבל השומנים אצלי בבטן וסביבה וגם יש לי סדקים רחבים בבטן מההריון מה הדיאטה המתאימה לגופי ןמה אתה ממליץ לי תפריט אורך גם אני רוצה להיות רזת לא אחרי שמה חודשים אעלה במשקל תודה רבה לך אדון אהרון וחג שמח לראש השנה
סוזי שלום, כדאי לעשות קצת סדר גם למען הקוראים האחרים. היום לאחר הרבה מחקרים איכותיים אנחנו יודעים שדיאטה דלת פחמימות הינה לגיטימית. אבל מדובר בדיאטה דלת פחמימות ולא נטולת פחמימות. מחקרים אלה מדברים על דיאטה שבה כ-40% מהקלוריות מגיעות מפחמימות. זה לא מעט פחמימות למשל מתוך דיאטה שבא 1500 קלוריות החלק הפחמימתי יהיה 600 קלוריות שיכולות להגיע למשל מ-4 פרוסות לחם, כוס עדשים, 2 פרות, יוגורט אחד וירקות. לכן את כן יכולה להעזר בדיאטה דלת פחמימות בתנאי שהיא כזאת אך לא נטולת פחמימות. כמובן פעילות גופנית צריכה ללוות את התוכנית. בהצלחה,
מתנצל מראש אבל תפקיד הפורום הוא לענות על שאלות ולהבהיר ענייני תזונה לא ברורים. עם זאת תשובתי הקודמת מאוד מכוונת אותך לתפריט. להרכבת תפריט אישי עלייך לגשת לדיאטן. בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים