למה לא עונים לי? :( זה באמת דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי? :( זה באמת דחוף!
    טלי
    26/02/2008

שלום! אני בת 19 ומאז שאני זוכרת את עצמי הייתי ילדה מלאה. בכיתה יא חליתי במחלת הנשיקה וירדתי 5 קילו. זה נורא מצא חן בעיני ומאז אני בדיאטה מתמדת.
    שהתגייסתי לצבא רזיתי מאוד, הגובה שלי הוא 1.60 והגעתי למצב ששקלתי 48.
    כמובן זה היה בתקופה שבאמת לא אכלתי הרבה, אחרי שסיימתי את הקורס עליתי מאוד בהדרגה ל 52- 53 שזהו למעשה המשקל האידיאלי בשבילי. משום מה מאז החורף הנוכחי עליתי ל 55-56 (כניראה בתקופה שלא עשיתי פעילות גופנית) וכבר מזה חודש אני מאוד מתמידה בריצה והליכה פעם ביומיים במשך 40-45 דקות. ואני פשוט לא מצליחה לרדת לממדים שהייתי! באמת מאז הקורס ששקלתי 48 התחלתי להרשות לעצמי לאכול דברים חדשים, אבל דברים דיאטטים, לא מטוגנים וכמובן לא פחמימות עתירות קלוריות.
    מה אני עושה שגוי שאני מרגישה שאני עדיין עולה במשקל? איך אני אמורה לאכול?!
    אני אוכלת מאוד מסודר:בבוקר שתי פרוסות לחם קל וירקות חתוכים (לא סלט עם שמ)ן\ קורנפלקס חלב אחוז 1 שומן
    צהרים סלט עם משהו בשרי או סלט עם פחמימות (לא ביחד!)
    בערב אותו דבר כמו בבוקר.
    אחרי אימון אני אוכלת פרוסת לחם קל עם גבינה.
    ופעם בשבוע שורת שוקולד (רק ביום של אימון)
    עזרו לי בבקשה! אני לא רוצה לחזור לאותם מימדים כמו שהייתי ביא'!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה...

יעלי
    26/02/2008

התפריט מאוד דל בקלוריות..את צורכת הרבה מתחת ל1000 קל' משו בסביבות ה600-800 מקס'..זה לא טוב.
    יכול להיות זו הסיבה לזה שאת לא יורדת.
    כדי לרדת יפה ובטוח במשקל צריך לצרוך מספיק קל' כדי לספק לגוף את מה שהוא צריך כולל אנרגיה.
    שיפור התפריט:
    בוקר- מעולה.
    ביניים- איפה הביניים?!
    צהריים- סלט+בשר+פחמימה ולא או זה או זה.
    ביניים- איפה זה?!
    ערב-בסדר,אשפר לגוון ולהכין כל מיני טוסטים טעימים(המלצה: טוסט בולגרית!)או כריכים...
    אחרי אימון-נראה לי שבסדר.
    איפה הפירות בטעימים ומזינים והטעימים בתפריט??? שלבי 2 מנות פרי!
    בקשר לשורת שוקולד- את יכולה לפנק את עצמך גם בעוגה/עוגיות..את יכולה גם לאכול קוביה או שתיים בכל יום כפינוק או ממתק טעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלי

טלי
    27/02/2008

שאני נורא מפחדת להשמין אם אני אוסיף קלוריות, כל פעם שאני מרשה לעצמי קצת יותר אני מרגישה שאני עולה במשקל. הרגלתי את עצמי כבר במשך 4 שנים לאכול מעט וכל שינוי בתזונה משפיע עלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטקינס

מעיין
    27/02/2008

תעשי את הדיאטה של אטקינס, אני רזיתי בשלושה ימים 1.200 ק"ג.
    אין קסם בדיאטה הזאת צריך לעשות אותה כמו שצריך אבל היא מצליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

טלי
    28/02/2008

הדיאטניות בפורום לא עונות? לא סתם שאלתי את השאלה שלי פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

מוניקה קרן
    28/02/2008

שלום טלי,

את אוכלת תפריט דל מאוד בקלוריות וזה אינו מומלץ. את במשקל תקין, גם עכשיו, אך אני מבינה את רצונך לרזות ב-2-3 ק"ג, כי במשקל ההוא את מרגישה טוב עם עצמך וזה לגיטימי.

אני ממליצה לך לקבל יעוץ תזונתי אישי ומפורט, שבמהלכו יתברר מה בדיוק את אוכלת, מתי, כמה פעילות את עושה, מה עוד השתנה בחייך, ומה אפשר לשנות כדי שתרדי במשקל בצורה בריאה מבלי לחיות בפחד מפני עליה.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו