טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,התחלתי דיאטה ואכלתי אתמול את התפריט הבא,רציתי לדעת אם התפריט שאכלתי הוא מעט לדיאטה וכמה קלוריות הוא: בוקר: 4 פתית(35 קלוריות כל אחד) מורחת על כל אחד קוט'ג וקצת זיתים ביניים: תפוח צהריים: קערת מרק ירקות של קנור בתוספת פסטה(אני מכינה סיר גדול ומוסיפה כוס פסטה) ביניים: נס עם מעט מאוד חלב+סוכרזית אחת+פתי בר 1 ערב: חביתה עם ביצה+חלמון במחבת עם תרסיס שמן 2 לחם דגנים עם כפית שמן יחדיו ומעט זעתר (קלוי) סלט-חסה,עגבנייה,קומץ זיתים,קומץ תירס+כפית שמן זית 2 כפות קוטג' 5% קינוח:4 קוביות שוקולד(94 קלוריות) שתייה:רק מים 8 כוסות ספורט:זומבה/הליכה/קיקבוקס/ספינינג (תלוי באיזה יום) חשוב לציין שהנני רוצה לרדת 5 קילו בחודש כי יש לי חתונה(אלו חמש קילו שבמשך שנתיים עולה ויורדת כל הזמן והחלטתי לעשות דיאטה כאורח חיים בריא ולא זמני) אז רציתי לדעת אילו מתוקים אפשר להכניס כל יום לדיאטה כי קשה לי מאוד בלי מתוק במיוחד בערב תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בגדול התפריט נראה בסדר אבל הייתי מוסיפה מנת בשר,או עוף או דג לארוחת הצהריים . בעיקרון לגבי המתוקים את יכולה להוסיף לתפריט מנת מתוק יומית אחת ,לדוגמא 2 פתיבר, שורת שוקולד,חטיף אנרגיה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים