יום כיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום כיפור
    דני
    23/09/2012

שלום,

אני נמצא כרגע בדיאה שבה אני אוכל בסביבות ה 1000 קלוריות ביום ללא אימון וביום עם אימון מוסיף את הקלוריות שנשרפו באימון, על מנת להגיע למקסימום שריפת שומן ללא הורדה במסת השריר.

אני שוקל כרגע בסביבות ה 70 קילו ופעם אחרונה שבדקתי היו לי 15% שומן (לפני כשבועיים שלושה)

השאלה שלי נוגעת ליום כיפור לפני ואחרי:

האם אפשר לאכול הרבה לפני הצום בלי שזה ישפיע על הדיאטה? שכן זה אמור הכול להתקזז בגלל הצום? האם להעדיף מזון עם אחוזי שומן גבוהיים על מנת שהגוף יעדיף לשרוף אותם מאשר לפגוע לי בשריר?

ואיך כדי לשבור את הצום בסוף בלי להרוס את הדיאטה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום כיפור

הוספת תגובה

• יום כיפור - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    24/09/2012

יום של צום לא אמור להשפיע על הדיאטה שלך .
    מומלץ בארוחה לפניי הצום לאכול פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה כלומר שלא מעלות את הסוכר גבוה לאחר אכילתם כי אנו רוצים שהארוחה תכיל סיבים וכך ספיגת המון איטית יותר.
    לדוגמא: אורז בסמטי , פסטה, קוסקוס מחיטה מלאה(בניגוד לתפוחי אדמה, לחם לבן ואורז לבן ).
    סה"כ הארוחה לפניי הצום צריכה להיות רגילה כך שתכיל פחמימה ,חלבון וירקות.

אחריי הצום כן מומלץ לשתות חצי כוס מיץ או לאכול עוגיה קטנה ורק לאחר כשעה לאכול ארוחה מלאה.
    צום קל וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

דני
    25/09/2012

תודה על התגובה!
    צום מועיל וגמר חתימה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו