בעיית הופעות ורצון לרזות!!..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית הופעות ורצון לרזות!!..
    רקדנית:)
    29/02/2008

היי, אני רוקדת בלהקה שמופיעה די הרבה ומרגישה מאוד שמנה יחסית לקבוצה..
    רוצה לרזות ועשיתי הרבה דיאטות לעצמי בעבר ועכשיו אני אוכלת כ-700 קל' ביום... אני בת 17, שוקלת כמעט 50 ו1.53 בערך... הבעיה היא שכל פעם שיש הופעה אני רוצה נורא לרזות ולכן אוכלת משהו כמו 400 קל' ביום במשך שבוע כך שאני יורדת ונראית טוב, גם ביום ההופעה לפעמים אני כמעט ולא אוכלת ואז מופיעה טוב אבל אח"כ משמינה וחוזרת לאותו משקל.. אני רוצה לרזות באמת ואני לא יודעת איך, אמרו לי לאכול לפחות 1200 קל' אבל כשאכלתי כך אז הרגשתי רע והשמנתי איזה 3 קילו, אח"כ חזרתי לאכול כמו קודם (פחות) וירדתי חזרה.. בכל מקרה הספורט שאני עושה הוא 4 שעות בשבוע ריקוד +מתיחות בבית (זה שורף קלוריות??) ולפעמים הולכת ברגל 45 דקות, נראה לי שמשהו כמו 3 פעמים בשבוע. אני גם אוכלת כמעט רק דברים דיאטטים כמעט בלי שומנים (נגיד גבינות עד 5%..., יוגורט 0%, לחם קל..) אז מה אני יכולה לעשות כדי לרזות עד להופעה הבאה בלי שבוע צום לפניה? הפעם יש לי חודש וחצי לתכננן ככה שלא ברגע האחרון.. הבטחתי לעצמי שעד אז אני יורדת ל-45 ומגשימה חלום.. איך אני אעשה זאת? תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ? יש הצעות?..

רקדנית:)
    01/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות יותר רזה

רחל גרנות
    02/03/2008

שלום לך,
    כפי שאת רואה ברגע שאת אוכלת רק 700 קלוריות ליום, הגוף נכנס למגננה, נדמה לו שנגמר האוכל ולכן הוא נכנס לתוכנית התייעלות, כלומר, לומד לנצל את הקלוריות המעטות בצורה יעילה ביותר, לא מבזבז חס וחלילה שום קלוריה. והתוצאה? ברגע שאת אוכלת 1200 קלוריות - עולים במשקל. אם את רוצה להפוך את זה לבעיה קבועה - המשיכי כך. אולם, אם ברצונך לא לפגוע בחילוף החומרים, חשוב להבין שאסור לרדת מתחת ל-1200 קלוריות ביום (במיוחד כשאת עושה פעילות גופנית). אז נכון שזה יקח יותר זמן, אולם, לצערי, אין קיצורי דרך. ואולי, כדאי להקשיב לגוף שלך, מי החליט שאת צריכה לשקול כל כך מעט? לכל אחד מאיתנו יש נקודת תיכנות של משקל, כלומר, משקל שהגוף מסרב לרדת מתחתיו. אז נכון שאפשר לרדת מתחת לנקודה הזאת, אולם, המאמצים גדולים מאד והסיכוי לשמור על זה לאורך זמן נמוך.
    בכל אופן, אני מציעה לך לנסות לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך לשלב תזונה נכונה עם הפעילות הגופנית שלך.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו