טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי המון באינטרנט על גבינה צהובה בגלל העובדה שאני אוכל אותה 3 פעמים בשבוע פרוסה אחת ,הבנתי שיש בה המון סידן ואין כזו חשיבות לכולסטרול שבה כי הוא מעט יחסית לעוף לדוגמא . האם אפשרי לאכול 3 פעמים בשבוע גבינה צהובה אם התזונה שלי בכלליות מאוזנת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אני בשבוע השני של דיאטאת 1200 ליום השאלה שלי למה אני לא יורדת במשקל אפילו גרם אחד למרות שאני משלבת שתיית מים ופעילות ספורט הליכה 3 פעמים בשבוע ועיצוב הגוף פעמיים באותו השבוע זאת אומרת 5 ימים פיעלות בשבוע האים זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי אהובה, הירידה במשקל והקצב שלה תלויים בהוצאה הקלורית היומית הכוללת שלך - כלומר בקצב חילוף החומרים הבסיסי שלך (בעיקר) + האנרגיה שאת שורפת בפעילות יום-יומית + האנרגיה שאת שורפת בפעילות גופנית. אחרי שמחשבים את הפרמטרים הללו אפשר לדעת אם את יכולה לרדת במשקל עם תפריט של 1200 או שאולי את צריכה להוסיף עוד פעילות ומה קצב הירידה הצפוי. אם תצייני משקל, גובה וגיל פחות או יותר , ניתן לעשות הערכה של קצב חילוף החומרים הבסיסי שלך, וכן כמה ק"מ את הולכת ביום /בשבוע, ומהי רמת הפעילות היומית שלך. זאת תיהיה כמובן הערכה אבל היא תתן כיוון.
בוקר טוב ליטל תודה שענית לי אני פשוט קצת התיאשתי לגמריי אולי אני לא בדיאטה נכונה אולי פשוט צריך לא לאכול יותר ממה שאני אוכלת? אז ככה אני בת 47 שוקלת 59.60 הגובהה שלי הוא 1.53 ס"מ אני תקועה במשקל זה כבר 4 שנים לא יורדת למרות שאני תמיד משתדלת לשמור אני יודעת שאני אמורה לשקול לפי הגובהה שלי 55 קילו פחות או יותר לזה אני שואפת אבל לא הולך לי כל כך אני בהליכה שלי הולכת 7 ק"מ כל פעם שאני הולכת הליכה רגילה לא מהירה ולא איטית אני עושה עיצוב 2 בשבוע כל פעם שעה וזומבה גם שעה ומזיעה שם תודה שוב אהובה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד