טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בגיל 21, השתחררתי מצבא לפני כמה שבועות. החלטתי לקחת את עצמי בייידם לגבי כל ההשמנה. אני שוקל היום קרוב ל- 135 קילו !!. הגובה שלי זה 1.79.
אני לא יודע מה אני יכול לעשות, כל הדיאטות שעשיתי בעבר לא ממש הצליחו. מה אני יכול לעשות כדי להצליח בדיאטה? מפריע לי מאוד ההמשקל שלי, אם זה בבגדים שמאוד קשה למצוא, אנשים מעירים לי כל הזמן .. זה לא חיים ..
אני לא רוצה לעשות דיאטה שאחרי שאגיע למשקל למשל 100 ואז אפסיק. אני רוצה לנסות לשנות את כל אורח החיים שלי. איך אפשר להתרגל לאכול קצת? וכמיות קטנות? - אני מסיים לאכול ארוחת צהריים למשל: ספגטי עם שניצל בבגט וסלט .. ואחרי שעה משהו כזה אני שוב רעב !! למה זה?
מרוב כל הדיאטות שעישתי ונכשלתי בהם אני שוקל להתחיל להשתמש בכדורים להרזייה או לעשות ניתוח שרוול קיבה, מה כדאי?
אשמח אם תעזור לי ! תודה רבה רבה ! ערב מקסים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר בעיה מאוד מוכרת וידועה, ואת הממש לא לבד. ברור שדיאטות נועדו לכישלון, כי מי יכול לחיות על תפריט לאורך כל החיים, וגם אם מצליחים לרדת במשקל אחרי שינוי דרסטי, סביר מאוד שזה לא הפתרון ומרבית האנשים עולים אחרי דיאטה לאותו משקל ויותר. אל ייאוש, ישנו פתרון!!! שינוי אורח החיים. הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית על מנת לבנות תוכנית, ולא דיאטה!!! אם תצליח להכניס שינויים קטנים לאורח חייך, ולשמר אותם אני מאמינה שתצליח להשיל את המשקל העודף. כך בחשבון שזה לא יקרה תוך יום ולא תוך שבוע. ואני מאמינה שגם להגיע למשקלך הנוכחי לא לקח יום או יומיים. בנתיים הייתי ממליצה להתחיל ולנהל יומן אכילה, כך תהיה לך מראה של מה שאתה אוכל לאורך כל היום, ורק אז יהיה בסיס לשינוי ההרגלים הנוכחים, שככל הנראה לא מועילים או בריאים לך. אל תתייאש, עצם העובדה שאתה מבין שישנה בעיה, היא הצעד הראשון לפתרון שלה. פנה לדיאטנית עוד היום, ותתחיל לשנות. אתה בחור צעיר ואין שום סיבה שתתקשה לעשות את השינוי, בליווי מתאים כמובן. המון בהצלחה, נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד