עזרה בבקשה - נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה - נואשת
    liz
    03/11/2012

אני בת 26 ,כל חיי הייתי רזה ומחוטבת עליה וירידה לא דרסטיות במיוחד לפני כשנה ירדתי משמעותית במשקל ולאחר מכן העלתי הכל וכפול פתאום , אני שומרת על אורח חיים מאוד מאוד בריא מקפידה לאכול אך ורק בריא !!ירדתי בחצי השנה האחרונה 5 קילו כרגע אני שוקלת 60 אני ממש אבל מש רוצה לרדת עוד חמישה קילו -הגוף שלי לא יורד סוג של "מעניש " אני לא יודעת מה ???! ממש מתוסכלת כושר אני עושה ,מים אני שותה אוכל בריא אני אוכלת כמעט שלט אוכלת אבל שיהיה הארוחות שלי מסתכתמות בעלי בייבי קוטז' 1 אחוז ומעדן אפס אחוז- וכמובן אדוויל !!!,ואין אני לא יורדת במשקל מה שאני לא עושה אותה אכזבה- אני לא אוכלת פחמימות , השבועיים האחרונים החטלתי ממש !שאין פחמימת ועדיין לא ירדתי- זה מאוד מתסכל ומאכזב , גם המאמן אישי שלי די מופתע?
    אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון מדברים כאלה - אני כבר מתחילה לחשוב שאני משמינה מלנשום!!!הייתכן ??
    באמת מה עלי לעשות ע"מ לרדת - בעניין חילוף החומרים - הכניסות שלי לעיתים לבד ולעיתים מרובות - ע"י סיוע!!!
    במיוחד עכשיו שחזרתי לספסל הלימודים ואני לומדת משפטים הרבה שעות של הרצאות - ואינני לרגע קט מתפתה לנישנושים - הנישנוש היחד שאני מסוגלת להכניס לפי הוא משקה מעדן 1.5 אחוז
    אשמח לקבל כל עזרה שתעזור לי להשיל את החמש קילו מעליי - או שפשוט אצוםכי לא מוצאת פתרון אחר ,,,
    שכחתי להזכיר שאני בכל יום רושמת את מ שאני אוכלת, הכמות הקלורית נעה בין 300*400 בימי חול ובשישי (שאין קוטג') בין 500*600:(
    מה אני עושה??????הצילו
    ממש כבר עובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה - נואשת

הוספת תגובה

• חייבת לפנות לטיפול

נטעחן דיאטנית
    04/11/2012

אני מצטערת, אני באמת לא מכירה אותך או יודעת כמה שקלת בעבר, או אפילו אם המשקל שלך מתאים לגובה שלך (לא ציינת את הגובה).
    אבל תפריט יומי של פחות מ-700 קלוריות נחשב אנורקסיה. אני לא יודעת כמה זמן את עומדת בתפריט הזה או איך לא ירדת במשקל, אבל אני מאוד מודאגת שאת גורמת לעצמך הרבה יותר נזק מתועלת.
    הייתי ממליצה לך מאוד לפנות לדיאטנית קלינית שמתמחה בהפרעות אכילה.
    בנוסף ממליצה מאוד לפנות לרופא ולעשות בדיקות דם. לוודא שלא גרמת לעצמך נזק עד כו ואם כן לטפל בגוף.
    אין צורך להתעלל בעצמך על מנת לרדת במשקל, זה מיותר ולא בריא.
    את חייבת, חייבת לפנות לטיפול.
    נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו