טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש שתי חברות לעבודה שמשגעות אותי ואני מנסה להסביר להן שכבר כמה שנים ידוע שזה לא משנה באמת מתי אלא מה ושזה לא משנה אם תוכל את הצ'יפס בשתיים בלילה או בשתיים בצהריים אתה תשמין בדיוק באותה מידה כי אכלת צ'יפס!!! ולא תשמין יותר כי אכלת אותו באמצע הלילה או לפני השינה.
* אני טועה או לא?
* עוד שאלה להבהרה - זה משנה אם אני אוכלת חלבון או שאני אוכלת פחמימה לפני השניה מבחינת הירידה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה לא משנה מתי אוכלים את הצ'יפס...... אם אוכלים יותר מדי ממנו בכל שעה הוא יגרום להשמנה...... לגבי חלבון או פחמימה, זה מצחיק כי בדיוק אתמול יצא כתבה שחוקרים מצאו כי עדיף לאכול פחמימות לפני השינה. אין לי דעה מוצקה בעניין, הכל תלוי במה אכלת במשך כל היום. נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי השפעת עתוי האכילה (ביום או בלילה) על השמנה\הרזיה הדעות חלוקות, אבל תמיד הגורם הדומיננטי הוא הערך הקלורי. יחד עם זאת, יש חשיבות לחלוקת כמות נתונה של התזונה היומית בין הארוחות. ישנן ראיות מחקריות הגורסות כי ארוחות תדירות, למשל כל 3 שעות, תורמות פחות להשמנה מאשר ריכוז האוכל במעט ארוחות יומיות. אם אוכלים לעתים קרובות (לא לשכוח שמדובר על ערך קלורי יומי קבוע) אין "נפילות" בקצב המטבולי, לאמור, השריפה יעילה יותר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד