התאמה לניתוח שרוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמה לניתוח שרוול
    לילך
    24/11/2012

שלום,
    אני בחורה בת 28 ,גובה 160, משקל 84 הbmi שלי הוא 32.82 ,
    שומרת על תזונה , מתאמנת 4 פעמים בשבוע , אומנם הצלחתי לרדת בצורה ממש איטית במשך שנתיים 20 קילו , אבל מזה חצי שנה אני לא יורדת פחות ממה שכבר ירדתי, כמובן בעקבות זה מגיע הייאוש, החוסר ביטחון והדיכאונות שסביב זה.
    זה ממש מסתכל!
    כמו כן לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי מפרקים ממש חזקים ברגלים ונפיחות ברגליים, עברתי בדיקות הכל תקין , אין לי בעיות עם בלוטת התריס, היא טיפה נפוחה אבל על פי טענת הרופא זה תקין, לא סובלת מלחץ דם או כולסטרול.
    ולמען האמת דיי נמאס לי להילחם עם זה , גדלתי כילדה נורא שמנה והתמודדתי מאז עם ההשמנה הזו ואין לי כוח יותר.
    אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול , השאלה שלי האם אני מתאימה לעבור את הניתוח למרות שחסר לי 2 נקודות ב- bmi?
    אודה לתשובה
    לילי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמה לניתוח שרוול

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אהרון רזון
    25/11/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_ניתוחי_קיצור_קיבה-השמנה_חולנית' id=link]ניתוחי קיצור קיבה-השמנה חולנית[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו