טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 21, מתעמלת שנים ובכושר טוב ומצב בריאותי תקין, ברוך השם. אני אוכלת מאוד בריא, לא אוכלת מטוגן, לא סוכר לבן/חום, פחמימות מורכבות, קטניות ונבטים, שום מאכל תעשייתי עם כימיקלים או מזון מעובד.
אני מקפידה על אורח חיים מאוד בריא, אפילו בקוסמטיקה הכל אורגני.
למרות זאת אני סובלת מנפיחות בבטן. לא תמיד מדובר בגזים, זה מרגיש אחרת... לפעמים אני מרגישה נפוחה והשרירי בטן שלי מתנפחים, מלבד השכבת שומן שיש, וזה מרגיש לי כמו בטן הריונית קטנה. תחושה מאוד לא נוחה.
לכן עלתה לי המחשבה שאולי מדובר על הצטברות נוזלים.
אשמח מאוד לקבלת הדרכתכם המקצועית. תודה רבה, המשך חג חנוכה שמח מבורך ומאיר נשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי הצטברות נוזלים, אולי גזים, אולי שניהם. ייתכן שיש רגישות למאכל(ים) מסויימ(ים). גם אוכל בריא יכול לגרום לתופעה זו אצל אנשים עם רגישות. השיטה המומלצת היא שיטת האלימינציה. יש להמנע למיספר ימים כל פעם מסוג מסויים של מזון, למשל חלב ומוצריו, קטניות, ירקות שורש, ירקות ממשפחת המצלבים (כרוב, כרובית,ברוקולי), פירות יחד עם מאכלים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד