משקל נעצר במהלך דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל נעצר במהלך דיאטה
    דיאטה
    16/12/2012

שלום,
    רציתי לדעת האם התפריט היומי שלי נכון ומה ניתן לשנות בו בכדי לזרז את הירידה במשקל כיוון שהיא נעשית איטית עם הזמן...

בוקר- פרוסה אחת של לחם קל (36 קל' ליחידה) + כף גבינה\קוטג' 5% + נס קפה ללא סוכר עם מעט חלב

ארוחת ביניים- פרי

צהריים- עוף\ חזה עוף בגריל\ מרק ירקות\ 2 קציצות + סלט ירקות

ארוחת ביניים- תה ללא סוכר + פרי

ערב- 2 פרוסות לחם קל + כף גבינה\קוטג' 5%\ פרוסת פסטרמה\ מרק ירקות +סלט ירקות

ארוחת לילה- נס קפה ללא סוכר עם מעט חלב + אצבע שוקולד (65 קל')\ מיני גלידה (32 קל') \ פרי

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל נעצר במהלך דיאטה

הוספת תגובה

• משקל נעצר במהלך דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    16/12/2012

על אף שאינני מכיר את נתוניך, לא הייתי מציע הורדת היקף התזונה, מלבד הוויתור על השוקולד היומי. הגברת הפעילות הגופנית (או הכנסתה לסדר היום במינון משמעותי) אמורה לחדש את ההרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגעי ייאוש...

דיאטה
    16/12/2012

תודה רבה על התגובה!
    הגובה שלי הוא 1.52 ומשקלי כעת 61.8... (לאחר ירידה של 6 ק"ג)
    את השוקולד איני אוכלת כל יום אלא פעמיים בשבוע...

ישנם רגעים בהם אני מתייאשת כיוון שהירידה פשוט נעצרת או שהמשקל עולה בכמה גרמים למרות שאני מקפידה על כל ארוחה ועל כל "ביס" שנכנס לפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגעי ייאוש... - תגובה

אהרון רזון
    17/12/2012

אני חוזר: הפתרון היעיל והבריא הוא פעילות גופנית,ככול שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך, כחלק קבוע מסדר היום.
    שוקולד עד פעמיים בשבוע כממתק יחידי לא נורא, אפשר לרזות עם זה, אם את כל
    היתר את עושה כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור לך כמה שאפשר

אריק לביא
    19/12/2012

התזונה שלך מאוד מאוד דלה!! תקראי את זה, הכנתי עבורך!!
    בארוחת הבוקר את שותה נס קפה, הקפה מונע ספיגת סידן מהגוף ולכן זה בעייתי בשבילך לאכול גבינה (סידן) ומצד שני לשתות קפה שמונע מהגוף לספוג בצורה יעילה את הסידן. לגבי הסוכרזית- תעיפי אותו מהחיים שלך, לא יודע אם ידוע לך, אבל הסוכרזית הומצאה ע״י מדען שבעת ניסוי לשפר או לבנות טיל מסויים הוא מצא חומר בעל טעם מתוק שהוא כמובן רעיל ביותר וכיום משתמשים בו בתור סוכרזית, תקראי על האספרטיים בגוגל ותיחשפי לבעיות בגוף כמו רעידות בגוף ועוד מגוון תופעות לוואי.
    בבוקר תשתי קודם כל כוס מים ואפילו שתיים, סלט גדול עם כפית שמן פשתן (עשיר באומגה 3) או שמן בריא אחר, 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, כף טחינה או אבוקדו אחד, וכף גבינה/קוטג׳.
    ארוחת ביניים פרי + 5 שקדים/אגוזי מלך.
    צהריים: סלט ירקות עם כפית שמן + חזה עוף ואפילו 2 כי זה מאוד רזה וספל של דגנים מלאים (כוסמת, בורגול, אורז מלא, פסטה מלאה, קינואה וכדומה). במקום העוף הייתי ממליץ לך לאכול כמה פעמים בשבוע קטניות כמו: עדשים, שעועית לבנה, אפונה, גרגירי חומוס וכדומה. הקטניות הן בעלי ערך תזונתי מאוד גבוה, בריאות ברמה מדהימה וזה אחלה תחליף במקום מוצרי בשר ועוף, הכמות היא ספל שלם של קטניות לאחר שהן מבושלות.
    ארוחת ביניים: פרי + 5 שקדים/אגוזי מלך. (את שותה תה ללא סוכר ואני יודע שזה לא טעים לך ואפילו מר ודוחה, בכפית סוכר יש בסך הכל 20 קלוריות!! תשתי כפית סוכר ואפילו 2 כפיות, זה כלום!!!).
    ארוחת ערב: סלט עם כף טחינה, מרק ירקות/פשטידת ירקות בינונית, 2 פרוסות לחם/כוס דגנים מלאים.
    ארוחת ביניים (ארוחת לילה): בעיקרון שוב צריך פרי ו-5 שקדים/אגוזי מלך. אם יש לך משהו אחר שעוזר לך לא לטרוף בלילה אז לבריאות, את יכולה לשתות שוב תה, עדיף תה צמחים כמובן עם סוכר.
    כמו שאמרתי, תורידי סוכרזית וקפה מהתפריט, תורידי פרכיות ואוכל בכאילו, תהיי מציאותית ואל תתייחסי לדיאטה כמשהו זמני, את אוכלת מעט מאוד והגוף נכנס לפניקה, תהיי במעכב של בדיקות דם ואל תחסירי יותר מדי. שיהיה המון בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון אתה ממליץ לה פעילות גופנית?

נדב
    19/12/2012

המלצה מאוד "חכמה". אני מישהי שמנהלת אורח חיים בריא (בשפה שלך זה נקרא דיאטה). אם היית מסתכל יותר מ10 שניות על התפריט ש"דיאטה" כתבה לך היית שם לב שהיא הורגת את עצמה לאט ובאופן בטוח! היא מגיעה ל500 קלוריות ביום ואתה ממליץ לה על פעילות גופנית? לדעתי ההמלצה הזאת מאוד לא אחראית משום שכשהיא תתחיל לבצע פעילות גופנית היא תחוש בסחרחורות ואף תתעלף מהר מאוד. זאת לא תזונה נכונה לשתות נס קפה עם חלב או פרוסת לחם, בחייאת. תמליץ לה לקבוע תור אצל תזונאית קודם, שתתאים את התפריט לגובה ולנתונים שלה, אם זאת דיאטת כסאח וזה לתקופה של חודש אז ניחא, אבל עם תפריט כזה אפשר מהר מאוד להוריד 10 קילוגרמים ואף יותר, אבל אחרי זה המשקל יעלה ב15 קילוגרמים באותה המהירות שבה המשקל ירד. קצת יותר אחריות והתעמקות אדון אהרון רזון הנכבד!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו