עזרה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףף
    שרון
    07/03/2008

היי אני בת 16 וחצי שוקלת בין 59 ל60 בגובה 166 בניצי לעצמי תפריט לירידה במשקל של כ חצי קילו בשבוע אבל אני מפחדת שאני אוכלת יותר מידי
    להלן התפריט:
    בוקר - פרוסה אחת של לחם קל(34-38 קל') וקוטג וקפה ללא סוכר ועם טיפה טיפה טיפה חלב (2 כפיות)
    -ארוחת עשר - 2 פרוסות לחם קל עם קוטג וירק (פלפל אדום גזר מלפפון)
    ארוחת צהרים 3 פרוסות לחם קל עם קצת חומוס (כף וחצי ) קצת טונה (ממש קצת)ושניצל טופו 100 קלוריות

ביניים- תפוח וקפה אותו דבר כמו בבוקר
    ערב- 2 פרוסות לחם קל עם חומוס וטונה (כמו צהרים)או 2 קציצות בשר או שעועית ירוקה והרבה ירקות
    אני כל היום אוכלת ירקות לפעמים יש לי מעידה פה ושם של אוכל אחר אבל אני לא מועדת יותר מ 100-200 קלוריות ליום האןם אני יכולה לרדת במשרלך עם התפריט הזה תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףף

הוספת תגובה

• צריך לצמצם את הקיבה

איריס
    08/03/2008

חשוב מאוד להרגלי האכילה לא לאכול בין הארוחות כמות בלתי מוגבלת של ירקות, רצוי לעשות הפסקה של שעתיים וחצי בין הארוחות וכך מרגילים את הקיבה לארוחות מסודרות וקצובות בכמות.בדיאטה שלך אפשר להוריד במקצת את כמות הלחם ולהשתדל להוסיף יותר מרכיבים של חלבונים ( ביצה, מוצרי חלב, ) גם ירקות מבושלים. ולשתות מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

מוניקה קרן
    10/03/2008

שלום שרון,

התפריט שלך דל מדי בקלוריות. אני הגעתי בחישוב לכ-800 קלוריות, שזו הרעבה והיא מסוכנת.

את צריכה לאכול יותר. לדוגמה:

בוקר - 2 פרוסות אחת של לחם קל + 2 כפות קוטג' 5% וקפה ללא סוכר ועם טיפה טיפה טיפה חלב (2 כפיות)
    -ארוחת עשר - 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות קוטג' וירק (פלפל אדום גזר מלפפון)
    פרי

ארוחת צהרים: 3-4 כפות אורז/ קינואה/ אפונה/ פתיתים או 3 פרוסות לחם קל עם קצת חומוס (כף וחצי ) עם חצי קופסת טונה ושניצל טופו
    סלט ירקות + כף שמן זית ו/או ירקות מבושלים

ביניים- יוגורט 1.5% + פרי וקפה אותו דבר כמו בבוקר

ערב- 2 פרוסות לחם קל
    עם חביתה + 2 כפות גבינה 5%/ 100 גרם גבינה מלוחה 5%/ 1/2 אבוקדו
    והרבה ירקות+ כף שמן זית

לא לשכוח לשתות לפחות 10 כוסות מים.
    רצוי לשלב פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע, 40 דקות ויותר.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוניקה קרן - המשך לתגובה

שרון
    10/03/2008

היי תודה על התפריט שנת לי אבל האם בעזרתו ובשילוב פעליות גופנית כמובן ומים אני אוכל לרדת כחצי קילו בשבוע?

דבר נוסף חשוב הוא בעיה שיש לי כבר הרבה זמן - כאשר אני קמה בבוקר הבטן שלי פחות או יותר רזה (לא ממש שטוחה)אבל לאחר הדבר הראשון שאני אוכלת גם אם זה כוס מים שאני שותה הבטן והצדדדים מתנפחים לי ממש ממש דבר שכמובן לא אסטתי וגם לפעמים כואב למה זה קורה ומה יש לעשות האם באמת דיאטה זה הפתרון כי אני במשקל תקין(60 קילו 166 בת 16 וחצי) כי הבטם מאוד מפריעה לי ואני רוצצה להוריד ואתה תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוניקה קרן
    11/03/2008

שלום שרון,

לגבי קצב ההרזיה, צריך לנסות ולראות. באופן תיאורטי - כן.

לגבי הבטן הנפוחה:

כאשר את קמה, את בצום, והבטן שלך ריקה. הגיוני שאחרי שאת ממלאה אותה בנוזל (מים) או מזון, היא תתפוס נפח מסוים. יחד עם זאת, אם זה נראה לך מוגזם בפרופורציה ומכאיב, גשי לברור רפואי.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו