טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 38,בעלת עודף מישקל אך עוסקת בספורט(קראטה 3 פעמים בשבוע+הליכה מהירה 2-3 פעמים).כושרי טוב מאוד.האם כדי לרדת במישקל עלי לוותר על פחמימות לגמרי?.אני מוכנה לוותר על עוגות וופלים וכאלה,אבל לחם משביע אותי יותר מכל. האם לוותר על פסטה,אורז וכולי? ומה צריך להיות היחס בין חלבונים ופחמימות בארוחה?. אשמח לדיעה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את כותבת שאינך רוצה לותר על פחמימות, ולמה לותר על לחם כשהוא גם משביע ולא גוזל הרבה קלוריות (לחם רגיל ולא עם אגוזים, זיתים וכ"ו) נכון רצוי מאוד לותר או לאכול כמות מדודה של מתוקים, אבל לחם בתפריט היומי אינו מהווה בעיה. את יכולה בארוחת הצהריים לנסות לותר על פחמימות ולאכול בה בעיקר חלבונים וזה יתרום לירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא צריך ולא מומלץ לוותר על פחמימות בתפריט הרזייה, בוודאי למי שעוסקת בספורט. היחס המומלץ בין רכיבי התזונה העיקריים צריך להיות: 50-55% מהקלוריות צריכות לבוא מפחמימות, כ- 30% משומנים, והיתר מחלבונים. אכן, מומלץ להמעיט באכילת ממתקים וחטיפים, המכילים פחמימות ריקות ושומנים מזיקים, ולהעדיף פחמימות מורכבות שמקורן בדגנים מלאים כמו אורז, פסטה, לחם מקמח מלא וכד'.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד