טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בת 28 בריאה שוקלת כרגע 54 גובהי 1.59 לפני חודשיים שקלתי 52.5 - עליתי במשקל כי הפסקתי לעשות פעילות גופנית כי התחלתי ללמוד. לפני כן הייתי בחדר כושר 3 פעמים בשבוע אציין שאני לא אוכלת בשר ולא דברי חלב ביצים ודגים אני אוכלת ( גם ביצים לא ככ... ) מאוד שומרת על אוכל - לא אוכלת שטויות ( עוגות , חטיפים, עוגיות וכו) לא שותה את הקפה/נס עם סוכר.. אוכלת המון קטניות : חומוס, עדשים, שעועית.... הרבה סלטים, לחם - רק חיטה מלאה. בקיצור מאוד שומרת אבל אני לא מצליחה לרדת למשקל שהייתי :((( בבוקר - שותה קפה עם חטיף אנרגיה (100 קלוריות בלבד) בעבודה - חצי סנדביץ עם חביתה או תפוח , בצהריים - ארוחת צהריים - אורז , סלט , דג.... , בערב אוכלת לחם עם אבוקדו/חומוס/ חביתה, סלט או מרק ( אני מודה לפעמים בא לי משהו מתוק ואני לוקחת פרוסת לחם עם נוטלה...
עוד אוסיף כי אני עובדת משרה מלאה ויושבת הרבה... אני עולה רק במדרגות ולא במעלית אבל לא יוצא לי הרבה לעלות במדרגות... מנסה ללכת מהתחנת אוטובוס הרחוקה יותר הבייתה אבל אני עדיין לא מצליחה להוריד:( אשמח לקבלת עצה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם שום דבר לא השתנה בתפריט שלך, כלומר ההכנסה הקלורית נשארה קבועה, ההסבר לעליה במשקל הוא הירידה בהוצאה הקלורית עקב הפחתת הפעילות הגופנית. התהליך הזה הביא ליצירת מאזן אנרגטי חיובי שהוא תמיד גורם להשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד