דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    רחלי
    12/01/2013

היי אני בת 14 גובה 1.56 ואני שוקלת 60 קילו ואני רוצה לרדת לפחות בין 6-7 קילו וקשה לי קשה לי נורא אני בקושי אוכלת הפסקתי עם לחם בכלל גם לא לחם קל מחיטה מלאה בלי מתוקים בלי שתייה מתוקה אוכלת 2 ארוחות קטנות ביום ואני עושה ספורט 3 פעמים בשבוע ואני לא מצליחה לרדת אז אולי אם אני יקיא אחרי כל ארוחה או ישתמש בכדורים משלשלים זה יעזור לי אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות התייאשתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    13/01/2013

הי רחלי,
    התסכול שלך ברור לגמריי ועדיין הקאות ומשלשלים הם ממש לא התשובה.
    הנזק שתגרמי לעצמך (פגיעה במעי ובחילוף החומרים, חולשה, התייבשות, מחסור בויטמינים, שיבוש במחזור...) הוא הרבה יותר גדול מהתועלת אם בכלל יש כזו.
    לאור גילך ולאור הנתונים האנטרופומטריים (גובה, משקל) אני ממליצה לך בחום לבצע בדיקת קצב חילוף חומרים - בדיקה שמאפשרת לדעת בדיוק כמה קלוריות גופך אמור לצרוך ולהתאים תפריט אישי לפי התוצאה.
    כדי לעשות את הבדיקה ולקבל את הייעוץ את צריכה לפנות לדיאטן/נית.
    ההתאמה תעזור בכך שתדעי בדיוק כמה את צריכה לאכול, באיזה קצב פחות או יותר תרדי במשקל (יחד עם הפעילות) ויחד עם זאת לא תפגעי בגוף שלך - בחילוף החומרים בכמות חומרי המזון הויטמינים והמינרלים (ברזל וסידן!!) שאת צריכה - בעיקר בתקופת ההתבגרות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליטל

רחלי
    13/01/2013

ליטל ממש ממש תודה עזרת לי ויש לי עוד כמה ימים תור לדיאטנית קלינית תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו