טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי... אני מעוניינת ללמוד מדעי התזונה ולא יודעת איפה? שמעתי על האוניברסיטה ברחובות וגם על תל חי ואני דיי מתלבטת... מה ההבדל ביניהם? ומה הרמה בכל אחד מהם? איפה יותר עדיף? אשמח לעזרה תודה..=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני למדתי ברחובות, כי בזמני זו היתה האופציה היחידה. כדי לסבך את העניין יש חוג לתזונה גם במכללת אריאל.
איני יודעת על הבדלים אקדמיים, התואר מכולם מוכר ואיני מתרשמת מקרב עמיתותי הדיאטניות שיש הבדלים מהותיים. כדאי לשקול גם את המיקום והקירבה הגיאוגרפיים, שכר לימוד (אוניברסיטה עברית- רחובות, מול מכללות- אריאל, תל חי) וכו'.
מקווה שעזרתי מעט מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ומה לגביי הסטאז'? שמעתי שאם לא מקבלים סטאז' אני לא אוכל להתקדם בתחום כי לא תיהיה לי תעודה... אז הלימודים יהיו לחינם? כי זה מה שנראה ל שאני רוצה לעשות בחיים..אם אני לא מקבלת סטאז' מה אני אמורה לעשות? יהיו עוד הזדמנויות לקבל?
למיטב ידיעתי את תמיד יכולה לקבל סטאז'- אולי לא במיקום שאת רוצה. לפעמים את צריכה לחכות יותר מסמסטר כדי להתחיל אותו. בכל מקרה צריך סטאז' ותעודה כדי לעבוד במוסדות ציבוריים כמו בי"ח, קופ"ח, לרוב גם בתי אבות. במקומות אחרים לא בטוח שיבקשו ממך.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד