תפריט להרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט להרזיה
    לירון
    11/03/2008

שלום אני בת 15 וחצי ואשמח לביקורת על התפריט שלי.. אני רוצה לרדת 5-3 קילו. אימא שלי עשתה אותו(אין לה נסיון מקצועי עם תזונה..)
    מטר 61 משקל 54
    בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות קוטג 1/2%+ כף ריבה

בהיס: 2 סנדוויצים מלחם קל עם גבינה לבנה 3%/צהובה 5% או כמו בבוקר+
    פרי

צהריים: שניצל משקית(205 קלוריות)/נקנקיות צמחויות/שניצל טבעול/פחית טונה בשמן קנולה או שמן זית+ כוס אורז או פסטה+ סלט ירקות מעגבניה מלפפון וכף תירס או חצי פלפל

בין צהריים לערב מנשנשת שקית פייבר1(כוס חדפ) או פרי או יוגורט+ 6-4 פרפרים של אגוז מלך

בערב פיתה קלה עם אומלט או חצי פחית טונה בשמן או גבינה צהובה 5-9%(לעיתים רחוקות גבינה מעושנת)+ עגבניה/ כוס פייבר1+ כוס בראנפלקס+ כוס חדפ חלב סויה לייט ולפעמים חלב פרה 3%
    יוגורט 0% עם פתיבר או רבע כוס חדפ פייבר1 (ממש בא לי 3% אבל יש בזה איזה 170 קלוריות לגביע.. ואימא אומרת שזה משמין) או 2 וופלות ללא סוכר

בלילה פרי עם כוס תה

זה בסדר?? לא עושה שום פ"ג, אין לי זמן בכלל בגלל בצפר אבל אני גם די הרבה בתנועה בבצפר..

וכמה קלוריות אני צורכת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט להרזיה

הוספת תגובה

• תפריט להרזיה

מוניקה קרן
    11/03/2008

שלום לירון,

קודם כל את במשקל מצוין ביחס לגובה ולגיל ולא ברור לי למה את רוצה לרזות.

התפריט שתיארת מכיל בערך 1500 קלוריות (היה קצת קשה לחשב, כי יש הבדל מהותי אם את אוכלת פרי או יוגורט עם אגוזים למשל) ואני מאמינה שאם תאכלי כך את תרדי במשקל.

אני ממליצה לצרוך גבינות בנות 3-5% שומן ולא 1/2%. לדעתי את גם יכולה לאכול יוגורט 3%, אבל אם זה נראה לך הרבה, תנסי את ה-1.5%.
    אכלי יותר ירקות: הוסיפי לכריכים בביה"ס, לארוחת הערב.
    אין ממש סיבה לאכול ופלים ללא סוכר. 2 ופלים "רגילים" מכילים כ-90-100 קלוריות, ואחיהם ללא סוכר, אולי מעט פחות, אך האם הם טעימים באותה מידה?

שתי לפחות 10 כוסות מים.

פני זמן לפע"ג, זה חשוב ביותר. זמן הוא עניין של סדר עדיפויות. אני בטוחה שאם תתאמצי תמצאי לך 45 דקות פנויות ברוב ימות השבוע.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו