יש לי בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיות
    שירה
    02/04/2013

עם הקיבה- בעבר עשיתי כמה דיאטות ששיבשו לי את הפעילות הסדירה אבל זה החמיר וכבר כמה ימים אני סובלת מעצירות ובלאגן בבטן: נפיחות, גזים וכאבים (יכול להיות בגלל התפריט של פסח?) מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיות

הוספת תגובה

• יש לי בעיות - תגובה

אהרון רזון
    02/04/2013

אם ההחמרה חלה בימי הפסח, אולי זה קשור. במקרה הזה, עם המעבר לתזונה הרגילה אמור לבוא שיפור, אחרת יש לגשת לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילוף חומרים

מישל
    04/04/2013

יכול להיות שזה בגלל פסח השאלה היא אם את ממשיכה לעשות גם קצת ספורט?. אני גם סובלת מהבטן וחברה שלי המליצה לי על גולד פייבר שהם בעצם סיבים תזונתיים שמשפרים את תהליכי העיכול ומקלים מאוד לתחושת הכבדות בבטן. ואני מקפידה 3 פעמים בשבוע על הליכות ברגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא לא עזר לי ממש

שירה
    08/04/2013

חוץ מלתת לי כדורים נגד גזים- ואני לא חושבת להעמיס על הגוף כדורים כימיים, וספורט אף פעם לא היה חבר קרוב שלי. על סיבים תזונתיים שמעתי שווה בדיקה. בכל אופן תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו